Офіційний шантаж та кругова порука: як Rozetka, Acer, СЦ ERC та Юнекс Банк знищують права клієнтів
Курс валют в Юнекс Банку
Хочу публічно викрити цинічну схему психологічного тиску, маніпуляцій та шантажу, з якою я зіткнулася при покупці ноутбука в кредит (Оплата частинами через Юнекс Банк, замовлення № 872762161). У цій системі задіяні всі: магазин Rozetka, виробник Acer, сервісний центр ERC та Юнекс Банк.
1. Замовчування дефектів та спроба приховати брак:
Купивши ноутбук Acer Nitro V 16 за 45 156 грн, я з перших днів отримала бракований товар (мерехтіння екрана, перегрів до 110°C). Компанія Acer та СЦ ERC свідомо замовчують ці дефекти, бо не хочуть ними займатися. Ба більше — вони вимагають гроші за якісь неіснуючі «дефекти», які навіть не можуть конкретно назвати! Це відверте здирництво.
2. Маніпуляції з датами та спроби «зам'яти» проблему за свій рахунок:
СЦ ERC офіційно отримав ноутбук на ремонт ще 13 квітня 2026 р., що зафіксовано накладною Нової Пошти (№ 59001624545595). 14 календарних днів за Законом України минули ще 27 квітня. Коли я почала вимагати розірвання договору через прострочення, СЦ та Rozetka намагалися «зам'яти» свою провину: у мене є офіційні скріншоти, де вони пропонують покрити послугу за свій рахунок, аби тільки я не скаржилася! Але коли це не пройшло, вони перейшли до відкритого шантажу та виснаження клієнта.
3. Шантаж та психологічний тиск директора Rozetka Галченка:
Директор ТОВ «РОЗЕТКА.УА» Галченко О. О. надсилає мені відписки та «перекидає стрілки» на СЦ ERC, намагаючись зняти з магазину відповідальність. Мене шантажують тим, що я «зобов'язана» забрати ноутбук. Вони грають в довгу, щоб виснажити мене морально. Через їхнє свавілля я втратила роботу, бо мене залишили без робочого інструменту. Чому я маю платити кредит Юнекс Банку за порожній місяць без товару?
4. Розетка підставила Юнекс Банк:
Банк став заручником брудних маніпуляцій Rozetka. Мої скарги в Головному управлінні Держпродспоживслужби в м. Києві вже зареєстровані за № 2107 та № 2127 від 01.05.2026 р.
Якщо представники Rozetka намагатимуться виправдовувати свої дії в коментарях, я викладу сюди всі скріншоти їхнього листування, включно з їхніми спробами підкупу та шантажу! Якщо цей терор не припиниться, я зроблю масову розсилку цих ганебних листів по всіх ЗМІ та пабліках, щоб покупців нарешті почали поважати!
Я вимагаю негайно розірвати договір купівлі-продажу та перерахувати 45 156 грн на рахунок АТ «Юнекс Банк» та повернути мені вже сплачені кошти!
Геть корупційним махінаціям! Слава Україні!