Перешкоджають клієнтам користуватись послугами банку

Andri1 19 грудня 2025, 16:36
Відділення за адресою: Київ, вул. Жилянська, 75
Тримаю до пів мільйона на депозитах в цьому банку, попросив 5−10 тисяч гривень кредитний ліміт для дрібних операцій.

Працівник 1 підтримки в чаті: «Кредитний ліміт оновлюється автоматично через програму. Перегляд відбувається щомісяця. У разі можливості збільшення, ви отримаєте смс».

Працівник 2 підтримки в чаті: «Сьогодні у вас нульовий ліміт, але з часом банк може його збільшити, а для цього потрібно лише робити операції за карткою, і ще отримувати знижки та бонуси на Розетка».

Працівниця банку на Жилянській: «Кредитний ліміт встановлюється лише раз при відкритті карти. Це робиться автоматично. У вас напевно погана кредитна історія або високе навантаження». Через 2 хв після розмови з менеджером в сусідній кімнаті: «Можемо подати заявку на зміну кредитного ліміту. Людина подивиться і прийме рішення. Для цього треба податковий звіт ФОП, квитанція 2 про його прийняття».

1. Для чого банк просив декларацію при відкритті карти, і знову просить ту саму декларацію для ліміту?
2. Чому різні працівники розказують різні казки?
3. Як знижки і бонуси Розетка пов’язані з кредитним лімітом на зовсім іншу карту?
4. Як мені погодили в цьому ж банку кредитний ліміт в 65 тисяч на одну карту, а на іншу у мене якась не така кредитна історія?

Неадеквати просто. Колега стикнувся з таким самим відношенням у цьому банку. Подивіться як це робиться в усіх інших банках, де не саботують роботу.

Коментарі

Курс валют в Юнекс Банку

Курс валют в Юнекс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Відгуки про Юнекс Банку 📝 / Перешкоджають клієнтам користуватись послугами банку