Максимально жахливий банк з жахливим КЦ

Проблема вирішена
Iryna03 22 серпня 2025, 13:30
Відділення за адресою: Львів, вул. Валова, 15
01.07 прийшло повідомлення про необхідність закрити рахунок, окей, мені надали заяву, я її заповнила і 02.07 відправила в чат, попросила перевірити чи все ок заповнено, на що мені відповіли, що заяву передано в роботу і потрібно очікувати 45 днів, довго, в жодному банку нема таких термінів, але ок. 14.08 звертаюсь повторно в чат, на що УВАГА! перевіряли моє питання більше години і потім сказали зможу відповідь надати завтра. На наступний день звертаюсь повторно в цей же чат і менеі повідомили, що кошти буде перераховано ще протягом 5-ти робочих днів. Сьогодні 22.08 я звертаюсь повторно в чат так як коштів немає, відповідь в чаті мені надали через 1,5 години, за цей час я звернулась на ГЛ де мені повідомили, що некоректно заповнена заява і після відредагування необхідно ще очікувати 45 днів. Чесно, такого жахливого обслуговування не було в жодному банку. Чому ніхто з опеарторів не повідомив, що з заявою не все ок? Чому я повинна очікувати ще 45 днів? ок, якби я просто скинула заяву, я попросила перевірити і зараз мої кошти тупо висять в повітрі. Сподіваюсь цей банк закриється в найближчий час.
Юнекс Банк
25 серпня 2025, 10:14
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з закриттям рахунку та розуміємо, як це незручно. Ми врахуємо ваші зауваження, щоб покращити сервіс. Наразі рахунок уже закрито, питання вирішено. Завжди на зв’язку. Ваш Unex Bank.

Коментарі

Курс валют в Юнекс Банку

Курс валют в Юнекс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Відгуки про Юнекс Банку 📝 / Максимально жахливий банк з жахливим КЦ