Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Юнекс Банку: Львів, вул. Валова, 15

Адреса:
Львів, вул. Валова, 15
Телефон:
+38(067) 107-05-72
Час роботи:
Пн-Чт: 09:00-18:00, Пт: 09:00-17:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
9 жовтня 2023, 17:32
НЕ РЕКОМЕНДУЮ даний Банк не видає валюту, без оповіщення клієнтів заборонив видавати на невизначений термін, вже певний час не можу зняти кеш, тим паче ввели комісію на зняття, все для клієнтів так сказати, якшо ви не можете впоратись з видачею то будь ласка, приберітьможливість купувати в додатку і повідомляйте клієнтів перед тим. Відділення вирішити проблему не може звісно.
Написати коментар
Ответ банка
Юнекс Банк
UnexBankUA
28 березня 2024, 13:06
Дякуємо за відгук! Нам шкода, що враження про взаємодію з нами було зіпсоване. Ми обов'язково розберемо ситуацію, що склалася, щоб не допускати подібних надалі. Щирий зворотний зв'язок допомагає нам ставати краще!
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Юнекс Банку за адресою Львів, вул. Валова, 15. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Юнекс Банку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Юнекс Банку розташованому за адресою  Львів, вул. Валова, 15- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.