Розчарований відмовою.

Maximka19966 16 червня 2025, 12:18
Відділення за адресою: Київ, вул. Жилянська, 75
Заповнив на сайті форму онлайн щоб оформити кредитку Смарт та що з кешбеком.
Передзвонив менеджер сказав що погоджено, запросили у відділення. У мене найближче це Київ, на Жилянську, я їхав спеціально бо мені нада кридит, приїхав туди приємна жіночка зяла документи почала там щось друкувати і в результаті сказала що відмовлено. Ну як так, сначала погодили я приїхав, а тут задню сразу. Розчарований, хоча давно користуюсь карткою дебетовою іі все супер було.
Юнекс Банк
Unex Bank 17 червня 2025, 15:32
Дякуємо за Ваш відгук!
Нам шкода, що Ви розчаровані відмовою у кредиті. Проте остаточне рішення про надання кредитного продукту приймається після завершення повної перевірки документів та аналізу наданої інформації, відповідно до внутрішніх політик Банку та чинного законодавства.

На жаль, на наш запит ми не отримали уточнення контактних даних від Вас, тому не маємо можливості прокоментувати конкретну причину відмови.

Тож будемо дуже вдячні, якщо Ви нам повідомите Ваші контактні дані, дату та час Вашого візиту до відділення.

Ми обов'язково проаналізуємо ситуацію та надамо Вам зворотній зв`язок.

Unex Bank
Unex Bank
16 червня 2025, 18:57
Вітаємо! Для того, щоб ми могли детально перевірити інформацію по Вашому відгуку, будь ласка, надайте додаткові дані: Ваше ПІБ та номер телефону. Після отримання цієї інформації ми зможемо оперативно перевірити ситуацію та надати вичерпне пояснення. Дякуємо за розуміння та співпрацю!

Курс валют в Юнекс Банку

Курс валют в Юнекс Банку