Курс валют в Юнекс Банку
Звонит автоответчик
Не зацікавлені допомогти клієнту!
В цілому банк нормальний.
Видача кредита Fresh Cash
Коли наступного дня почала дивитись відсотки просто в шоці 180% річних де взагалі немає таких відсотків, сума кредиту 16500, в банкі UnexBank, ставлення співробітників жахливе, на горячі лінії додзвонитися нереально, я за 2 місяці виплатила 23000, почала звертатися в банк відділення, співробітники не мають доступу до мого кредиту, мої питання не вирішують, прошу квитанції щодо погашення мого кредиту, відповіли ми закриваємо кредитні історії 10 числа наступного місяця, тобто скільки ще буде перерахунок які гарантії нарахування відсотків (Неяких гарантій! Вибачаються ракетний обстріл! А нараховувати відсотки, встигають! Прошу пояснити і перерахунок відсотків зробити морозять та ухиляються від цього питання! на погашення ми довідок не робимо? Це як
Підскажіть будь ласка в кого схожа історія?
Інтернет банкінг, задвоює суми та не коректна інформація
Банк который не хочет зарабатывать, или впечатления от работы финмониторинга
Естественно с каждого моего перевода банк получал комиссию, тоесть прямой доход. И вот однажды, этого наверное стоило ожидать, постучался финмониторинг, с общими вопросами что да как. Предоставил краткое объяснение, собственно и выдумывать было нечего, да переводы, да криптобиржи, но и бытое юзабилити в том числе. На основании чего срабатывает эффект красной тряпки? Были жалобы? Или запрещено делать переводы частным лицам? Тем более вы берете за это деньги. Пояснений так я и не услышал. Счет пришлось закрыть. Что и говорить, по срокам своих регламентов они конечно же тянули как могли.
Печально конечно что сама по себе криптовалюта вызывает такое резкое отторжение у банка. Тем более прямого запрета для осуществления операций между частными лицами в предмете обмена такими ценностями как криптовалюта не существует. Что там людишки своими фантиками обмениваются, это уже недоработки нашего законодательства, которое не может родить внятное решение по этому вопросу. Более того, сам банк уже очень долго и туго рожает криптовалютную карту Weld, с очень мутным происхождением. И что же получается, одна рука финмониторинга лихо бьет по шапке частных криптанов, а другая пытается создать почву для этих же криптанов, происхождение средств которых вряд ли можно обьяснить. Короче та еще загадка.
По сему в столь размытом поле деятельности, при отсутствии прямого отношения к каким либо фактам правонарушения, банк выбирает позицию убрать такого человека из поля зрения, и не получать доход от его платных транзакций. Конечно, лучше затягивать людей в кредитную кабалу и там оттягиватся по полной.
Банківський переказ відсутній у списку операцій
Підтримка банка — відсутня зовсім, нуль — повний — нуль.
Депозити і настирливість співробітників банку.
Все зрузуміло.
Жахлива служба підтримки, хами працюють
Відмінне обслуговування
Обман!
Було краще, але стає гірше і нахабніше. Некомфортно!
Брешуть добре
Каже пропонуємо вам карту розтрочки ліміт до 50 тис грн, і термін до 12 місяців. Каже зможете у Фокстроті купувати товар в якихось інтернет магазах ітп.
Скачав додаток, який чомусь не юнекс називається, а Мед. Ліміт дали аж 3000грн.
Ну то таке, а от розтрочка у Фокстроті тількі на 3 місяці!!! Список так званих партнерів це просто ні прощо. В мене є кредитка Привату так там оплата частинами до 25 місяців.
А тут просто брешуть…
Виртуальная карта
З більше чим 10 спроб ні одна успішно не закінчилась.
А технічна підтримка — ще курям на посміховище. Ні одно звернення не фіксується, база не ведеться. При наступному зверненні підтримка не знає про попереднє.
Більш того, 3 роки тому розпрощався з ними, написавши заяву про закриття ВСІХ рахунків.
Зараз бачу, що валютні рахунки НЕ закриті!
Як це так, вельми не шановні?
Банк Н Е РЕКОМЕНДУЮ
Несерьозний банк.
Жахлива підтримка
А головне — вказуючи на законодавство, повідомляють про те, що звернення можуть розглядати 30 діб!!!))
Ну правильно ж! З 20.09.2023 до 08.11.2023 пройшло ж лише 29 днів))))
І це підтримка онлайн!)))
Проте, зважаючи на відсутність відповідей самого банку на коментарі клієнтів, поширені на цьому сайті, здається їм взагалі байдуже на свою репутацію.
Платіжна картка «UNEX SMART» та недоліки при оформленні онлайн
неадекватні комісії!!