Шахрайський банк
Таскомбанк, Спортбанк , Изи — это все банки от одних организаторов . У них действительно по идиотски . Рекламируют себя как банки с льготным периодом до 62 дней, но на деле , по факту, до 25 числа надо оплатить. Якобы 3 рабочих дня это минимум, что бы деньги именно легли на счет, а не просто отображались в приложении
Я это узнал, специально позвонив на горячую линию. А проценты у них за просрочку очень немалые — около 60% годовых, то есть примерно 5% в месяц .
Так, что за два месяца с вас и взяли около 10%
И эти деньги они вряд ли вам вернут
Так, что за два месяца с вас и взяли около 10%
И эти деньги они вряд ли вам вернут
Похоже автор попал на https://tascombank.ua/files/Opys_zarakhuvannia_ta_chas_dostupnosti_koshtiv_na_potochnykh_rakhunkakh_2620_.pdf
В норм банках такой таблички с приколами нет, поэтому кредиткии лучше не гасить в последний день, я это делаю за пару дней (не в тас)
Відповідь банку стандартна відписка, ссилочки і т.п. Ви плутаєте людей інформацією з додатку і різними табличками що здерти здирницькі відсотки! Це не банк, а шайрайська контора, гопота!
Курс валют в Таскомбанку
По суті маємо суперечливу інформацію, а саме інформація в договорі не відповідає інформації у мобільному додатку щодо строку погашення заборгованості та щодо операцій! Користувач бачить дату та не бачить проблем, поки банк не нарахує відсотки.
Питати для чого такі дії вчиняє банк марно, вводить в оману, щоб заробити грошей.
Це вже далеко не перший такий випадок описаний тут відностно ТАСКОМБАНКУ, загалом же таких випадків із цим банком в рази більше, що досить легко перевірити, що напряму вказує на навмисне зловживання банком!
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження щодо обслуговування в ТАСКОМБАНКу. Викладену Вами інформацію було направлено до відповідного підрозділу Банку для аналізу ситуації, що виникла.
Також, звертаємо Вашу увагу, якщо поповнення карткового рахунку здійснюється через сервіси інших банків – кошти можуть відображатись на карті протягом 10 хвилин після здійснення успішного переказу, однак фактичне зарахування коштів на рахунок може займати більше часу, зазвичай до 3-х робочих днів.
Ознайомитись з описом зарахування та часом доступності коштів на поточних рахункаху Вас є можливість на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «карти» — обираєте пакет послуг в якому оформлена карта – документи.
Тобто, сума платежу за кредитом буде погашена тільки після фактичного зарахування коштів на рахунок.
Якщо сума пільгового періоду не була погашена фактично до дати планового платежу – нараховуються відсотки за користування кредитним лімітом.