Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Таскомбанку: Вінниця, вул. Пирогова, 6

Адреса:
Вінниця, вул. Пирогова, 6
Телефон:
+38 (043) 265-21-90, +38 (067) 503-73-89
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30, обідня перерва "плаваюча"), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
2 жовтня 2023, 1:17
В мобільному додатку банку пільговий періо відображався 30.09, погасив заборгованість, кошти відобразились відразу, заборгованість відсутня. 1.10 Нарахували увага 1002,5 грн з суми кредитного ліміту 10000! Гаряча лінія розказує що в договорі вказано останній робочий день місяця треба закривати кредит, бо гроші в них зараховуються чи то на наступний день чи то за три дні щоб не сплачувати відсотки, а те що відображає додаток невірно дату погашення знають! Те що в додатку одразу зявились кошти і кредит погашено теж нічого не означає, хоча технічно це проблеми банку як вони проводять кошти, оскільки в додатку вони зявились, у виписці теж.

По суті маємо суперечливу інформацію, а саме інформація в договорі не відповідає інформації у мобільному додатку щодо строку погашення заборгованості та щодо операцій! Користувач бачить дату та не бачить проблем, поки банк не нарахує відсотки.

Питати для чого такі дії вчиняє банк марно, вводить в оману, щоб заробити грошей.

Це вже далеко не перший такий випадок описаний тут відностно ТАСКОМБАНКУ, загалом же таких випадків із цим банком в рази більше, що досить легко перевірити, що напряму вказує на навмисне зловживання банком!
Коментарі (6)
Ответ банка
Таскомбанк
4 жовтня 2023, 19:46
Добрий день.
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження щодо обслуговування в ТАСКОМБАНКу. Викладену Вами інформацію було направлено до відповідного підрозділу Банку для аналізу ситуації, що виникла.
Також, звертаємо Вашу увагу, якщо поповнення карткового рахунку здійснюється через сервіси інших банків – кошти можуть відображатись на карті протягом 10 хвилин після здійснення успішного переказу, однак фактичне зарахування коштів на рахунок може займати більше часу, зазвичай до 3-х робочих днів.
Ознайомитись з описом зарахування та часом доступності коштів на поточних рахункаху Вас є можливість на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «карти» — обираєте пакет послуг в якому оформлена карта – документи.
Тобто, сума платежу за кредитом буде погашена тільки після фактичного зарахування коштів на рахунок.
Якщо сума пільгового періоду не була погашена фактично до дати планового платежу – нараховуються відсотки за користування кредитним лімітом.
3
25 жовтня 2020, 20:50
Сміливо можу назвати цей банк одним із найгірших в України, користуюсь картами 7-х банків і умови по цій карті найгірші зі всіх. Оформив карту цього банка тому що компанія на яку я працюю співпрацює з цим банком. Тепер про мінуси:
1) Співробітники банку тобі обов‘язково почнуть впарювати їхню кредитну карту, мол без неї звичайної не дають ( можете сміливо відмовлятися, це обман)
2) Щоб отримати карту з чіпом потрібно заплатити 150, багато банків видають її безкоштовно
3) Без твого відома підкоючать смс-інформування за 10 грн
4) На все що тільки можна ставлять комісію 10 грн. Навіть на перевірку балансу в банкоматі ( За 2 місяці користування заплатив 100 грн комісії)
5) Якщо згубиш карту, і захочеш оформити нову прийдеться знову платити 50 грн
6) Мені чомусь не прийшла смс з пін-кодом спочатку, і щоб вони відправили нову смс, потрібно знову платити (10 грн)
7) Кешбеку там понятне діло, що немає ( У мене карта «Платівка»
Одним словом умови по дебетовій карті від цього банку найгірші. Категорично не рекомендую оформляти в них дебетову карту. Краще оформіть карту «монобанку», де умови в 100 раз кращі.
Написати коментар
Ответ банка
Таскомбанк
29 жовтня 2020, 9:01
Доброго дня.

Інформуємо, що при оформленні зарплатної карти співробітники банку можуть Вам запропонувати оформлення кредитної карти.

Комісія за випуск карти з чіпом стягується відповідно до тарифів пакету послуг, в якому оформлена карта.

Відповідно до умов пакету послуг «Платівка» (пункт 5.1.) надання інформації по рахунку засобами GSM-банкінгу/ PUSH-повідомленнями, за 30 днів, становить 10 грн. При відсутності оплати, послуга не надається, після надходження коштів на картковий рахунок, послуга буде підключена автоматично.
Відключити дану послугу Ви можете, зателефонувавши в Контакт-центр Банку за тел.: 0 800 503 580 (безкоштовно на території України), 044 393 25 90 (оплата згідно з тарифами оператора зв’язку).

Звертаємо увагу, що плата за отримання інформації про залишок коштів на рахунку (розділ 5):

· в банкоматах АТ «ТАСКОМБАНК» — не тарифікується;
· в банкоматах інших банків в Україні — 5 грн.

З тарифами пакету послуг «Платівка» можливо ознайомитись на офіційному сайті Банку за посиланням — https://tascombank.ua/files/20200907_Dod_1_Platyvka.pdf.

Пін-код до карти зі сторони Банку відправляється одразу після активації карти, але у випадку відсутності телефону в межах зони досяжності пін-код може бути недоставлено.

Пакет послуг «Платівка» бере участь в бонусній програмі «Заощаджуй на покупках з ТАСКОМБАНК», відповідно до якої за будь-якими операціями з покупки товарів та послуг в торгово-сервісній мережі та в мережі Інтернет нараховується кешбек – 0,5%.

З офіційними умовами Програми «Заощаджуй на покупках з ТАСКОМБАНК» у Вас є можливість ознайомитись на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «Тобі» — «Картки» — «Платівка» — «Документи».
3
24 січня 2020, 13:48
24.01.2020 зайшов у відділення Таскомбанку у м.Вінниці по вул.Пирогова забрати депозит(валюта) по закінченні терміну, попередньо заходив 21.01.2020, щоб зняти пролонгацію. Як і перший раз, так і сьогодні спілкувався з самим замісником директора відділення. На моє :«Добрий день» після великої паузи, не піднімаючи голови, почув: «Що скажете». Поки він оформлював документ мені на касу, я весь цей час стояв перед ним, бо запрошення присісти так і не отримав.
На касі виявилося, що 33 ( тридцять три! ) долари США я не зможу отримати: або 13 доларів отримаю в гривнях по їхньому мізерному курсі 24.15 або мені потрібно доплатити за 17 доларів по курсу 24.45.
В розмові вже з директором відділення після його довгого монологу я зрозумів, що мій прихід 21 числа у відділення не дає банку змогу завчасно приготувати дану суму клієнту, але позавчора я забирав схожу суму у доларах США з іншого банку і суму була виплачена повністю!!!
Там піклуються про клієнта, а тут всім «фіолетово»!!!
В заключенні виходить, що винуватий я сам: зв'язався не з тим банком…
Написати коментар
Ответ банка
Таскомбанк
27 січня 2020, 13:06
Доброго дня!

Дякуємо Вам за відгук.
Приносимо вибачення за завдані незручності.
Ваше звернення було прийняте Банком для аналізу ситуації, що виникла у відділенні при Вашому зверненні.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Таскомбанку за адресою Вінниця, вул. Пирогова, 6. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Таскомбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Таскомбанку розташованому за адресою  Вінниця, вул. Пирогова, 6- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.