Мінфін - Курси валют України

Встановити

Неправомірне зняття коштів банком за користування неактивним рахунком

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
ІГОР МОЙСЕЄНКО 23 лютого 2023, 13:17
Відділення за адресою: Київ, пр-т Маяковського, 26
Доброго дня! 21.01.2022 року відкрив депозит в банку, через 6 місяців після закінчення депозиту зняв кошти. Недавно мені прийшло повідомлення 01.02. що з мене знято 52,71 за обслуговування неактивного рахунку. Ніхто із працівників банку при закритті депозиту не рекомедував закрити непотрібний рахунок! В жодному із договорів про можливу комісію нічого не вказано і зазделегідь ніхто не попереджав що дана комісія буде зніматися!, Call центр банку рекомендують поїхати у відділення банку і сплатити написати комісію і написати заяву про закриття рахунку! Навіщо мені цей рахунок і чому його автоматично не закрили після закінчення терміну депозиту?
Таскомбанк
Відповідь банку
24 лютого 2023, 16:46
Добрий день.

Дійсно, присутня комісія за обслуговування неактивного рахунку.
Комісія знімається відповідно до тарифів пакету послуг, в якому обслуговується карта.
Якщо по карті протягом 180-ти днів не здійснено жодної прибуткової або видаткової операції (в т.ч. за допомогою платіжної картки), за винятком операцій нарахування відсотків і списання комісійних винагород, нараховується та списується плата за обслуговування неактивного рахунку.
Щомісячна плата за обслуговування неактивного рахунку складає 75,00 грн.
У випадку, якщо розмір залишку на поточному рахунку менше, ніж розмір тарифу, щомісячна плата за неактивний рахунок встановлюється у розмірі залишку коштів на рахунку.
Плата стягується в перший робочий день кожного місяця з позитивного залишку коштів. Плата стягується, починаючи з місяця, наступного за місяцем, в якому рахунок було визначено, як неактивний.
Тобто, інформація щодо комісії за обслуговування неактивного рахунку вказана безпосередньо в тарифах карткового рахунку, які розміщені в вільному доступі на сайті Банку.

Ознайомитись з тарифами у Вас є можливість на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «Тарифи та форми договорів» — «Тарифи» — «Тарифи для Тебе» — обираєте пакет послуг в якому оформлена карта.

Коментарі - 5

+
+18
ІГОР МОЙСЕЄНКО
ІГОР МОЙСЕЄНКО
24 лютого 2023, 17:15
#
Добрий день! Дякую за відповідь ,але коли я відкривав депозит мене ніхто не попереджав про це, і якщо дійсно така умова була, чому банк не рекомендував мені закрити непотрібний рахунок або після визнання рахунку неактивний чому банк не повідомив мене про необхідність закриття рахунку, щоб уникнути зайвих платежів?У дружини такаж ситуація, вона також була клієнтом банку! І коли банк взагалі збирався нас повідомити про те, що з нас щомісячно знімається по 75 грн за непотрібні рахунки?Мабуть коли борг перевалив би за мінус 10 000 грн чи більше? Я розумію що ми випадково замітили це списання і це невеликі кошти, але банк в цій ситуації повів себе як дрібний шахрай!
+
0
TAScombank
Ответ банка
TAScombank
27 лютого 2023, 16:15
#
Добрий день.

Щомісячна плата за обслуговування неактивного рахунку складає 75,00 грн.
У випадку, якщо розмір залишку на поточному рахунку менше, ніж розмір тарифу, щомісячна плата за неактивний рахунок встановлюється у розмірі залишку коштів на рахунку.
Тобто, якщо сума власних коштів 0,00 грн — комісія за обслуговування неактивного рахунку не знімається.
Звертаємо увагу, що оформлюючи договір у Вас є можливість ознайомитись з його умовами та тарифами карткового рахунку.

Адже, підписуючи договір Ви берете на себе зобов’язання виконувати його умови.
Відповідно до типової форми Заяви-договору про приєднання до Публічної пропозиції АТ «ТАСКОМБАНК» на укладання Договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб:

Пункт 17. Зобов’язуюсь самостійно відслідковувати та знайомитись зі змінами та доповненнями до умов Договору, у тому числі до Тарифів, оприлюднених Банком на сайті Банку за наступним посиланням https://tascombank.ua та на інформаційних стендах у приміщеннях відділень регіональної мережі Банку.
+
+1
natashaGra
natashaGra
25 лютого 2023, 20:08
#
Вообще это повод писать в нбу жалобу. У тасбанка похоже огромные проблемы с обслуживанием клиентов
+
+1
kingcity
kingcity
26 лютого 2023, 0:53
#
З умовами і тарифами продукту потрібно знайомитись самостійно, а не чекати поки хтось щось порекомендує.
+
0
Nik1Nik2
Nik1Nik2
28 лютого 2023, 5:59
#
Я колись теж зіштовхнувся із цією проблемою. В умовах ковіда ходити у відділення та знімати невелику суму в євро не хотілося. А точніше було небезпечно. Я користувався простим способом активізації рахунку — перекидав з картки на ощадний депозит, а потім навпаки. Нормально? Думаю нормально. Але Таскомбанк примудрився вважати депозитний рахунок неактивним і забрати цю невелику суму. На мою думку, це абсурд — неактивний депозит. Навіть за крутої ставки по валюті, що дорівнює аж 0))) Скарги результату не дали. Аде зрозуміло, що це глюк у програмному забезпеченні банку.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.3 43.1
USD 39.55 40.1
Всі курси банку

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.3 43.1
USD 39.55 40.1
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Таскомбанк 💰 / Відгуки про Таскомбанку 📝 / Неправомірне зняття коштів банком за користування неактивним рахунком