Чекаю чесного та справедливого вирішення проблеми,яку створив мені банк від Голови Правління Альфа-Банку(част.1)
Доброго дня.Я неоноразово описував ситуацію, яка виникла між мною та банком.Рік написань мною звернень, в проханні розібратись в проблемі, що виникла не з моєї провини, отримував беззмістовні відписки, а не конкретні відповіді.Ситуація змусила мене звертатись цінним листом до Голови Правління Альфа-Банку.01.10.2015р відправив листа, його довго не бажали отримувати(я писав на сайт Мінфін про цю нову проблему і через 2 дні його прийняли та 29.10.2015 р отримав повідомлення про доставку).Можливо це збіг, а можливо написання на Мінфіні допомогло, тому дякую.На сьогодні 06.11.2015р поки ще немає відповіді про стан вирішення проблеми, яку мені створив банк та хочеться вірити, що Голова Правління Альфа-Банку Міхайльо Вікторія Вікторівна допоможе вирішити ці питання чесно та справедливо.Я поки не звертаюсь до суду, хоча повинен був це зробити давно, як радив мені мій адвокат та я людина неконфліктна та намагаюсь вирішити проблему цивілізованим шляхом.Я не вимагаю відшкодувань моральної компенсації від банку та коллекторських організацій, які безпідставно попсували моральний стан мені та моїм рідним, мені непотрібні чужу гроші.Я просив і прошу розібратись зі страховим платежем, який мені було нараховано загадковим шляхом(оскільки договору я не підписував) та якщо це розрахунково-касове обслуговування, як мені було повідомлено у відписках банку, прошу пояснити та розписати.які саме роз.-кас.операції входять до суми відповідного року відповідного місяця(за 2009 рік я запросив письмовими десятьма зверненнями надати мені цю інформацію 15.10.2015 р )та якщо банк прояснить що це за нарахування, то за 2010,2011.2012,2013,2014 рік автоматично буде зрозуміло, чи це страховий платіж чи це я щось не так зрозумів.Оскільки від першого мого звернення від 26.11.2014р банк не намагався допомогти розібратись в моєму питанню, а навпаки передавав по дорученню цю справу то одні то інші кол.організації- я вважаю, що маю право поцікавитись, куди було списано 15.500гр з мого рахунку за 2009-2014 р,(частина 1)
10 листопада 2015, 15:55
pavel3435, доброго дня! Інформація щодо Вашого питання відправлена в особистих повідомленнях.
відправити особисте повідомлення банку
Курс валют в Сенс Банк