Шахрайство! Крадіжка кровних коштів у інваліда з дитинства!!
Курс валют в Сенс Банк
EUR | 42.1 | 0 |
З 14.09 по 21.09 на рахунку було 6 грн власних коштів і 8100 грн кредитних.
Таким чином, станом на 21.09 16:50 баланс складав 8106 грн.
21.09 між 16:51 і 16:53 тричі зняв в банкоматі по 2000 грн, на балансі 2106 грн кредитних коштів.
22.09 15:04 поповнення 7000 грн, доступно 9176 грн.
24.09 банком було вкрадено 240 грн ніби-то за зняття власних коштів, хоча без сумніву гроші знімав за рахунок кредитного ліміту, максимум, що могли зняти — це 4% від 6 власних грн. На гарячій лінії вішають лапшу на вуха. Якщо банк вважає, що у мене на момент зняття готівки було власні кошти у розмірі більше 6000 грн, прошу показати мені їх.
Будьте обачні, ніколи не оформляйте продукти в цьому банку, серед білого дня крадуть гроші! Відтепер буду безкінечно залишати в інтернеті на всіх сайтах негативні відгуки, великому колу знайомих рекомендуватиму обходити десятою дорогою. В жодному банку такого не було!
Ваші співробітники мене не ознайомили з ДКПО, натомість ознайомили з ТАРИФАМИ на видачу та обслуговування картки «Mаксимум-готівка» для фізичних осіб-нових клієнтів. Тому, при здійсненні операцій я керувався даними тарифами https://alfabank.ua/upload/Tariffs_CC_ Maximum_Gotivka.pdf#_ga=1.133861577.69 17400.1443190385, згідно яких Видача готівки з рахунку через банкомат / касу будь-якого банку (в т.ч. Альфа-Банку) в Україні та за межами України за рахунок кредитних коштів НЕ ТАРИФІКУЮТЬСЯ!!!
Договір про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб представлений на сайті банку за посиланням: https://alfabank.ua/upload/Public_Agreement_Complex.pdf
Клієнт у будь-який час може з ним ознайомитися.