Гіршого банку я ще не бачила. Переказ на карту вони рахують як безготівкову операцію, при цьому при видачі карти вони «забувають» про це попередити. Нарахували відсотки значно вищі за інші банки. Вся їх реклама просто брехлива. При цьому вони не бачать, коли я кладу гроші на кредитку. На «горячій» лінії абсолютно некомпетентні співробітники, отримати якусь адекватну інформацію практично неможливо

SenseBank
SenseBank
23 вересня 2026, 13:29
Будемо вдячні за відкриту заявку на розв’язання проблеми, адже це допоможе нам детально вивчити питання та надати змістовну відповідь 💙

З повагою, Володимир 💎
OkeyDoki
OkeyDoki
24 вересня 2026, 13:38
А тарифы прочитать карточки идея в голову не приходила, что это вообще за бред, зачем брать кредитку если ты даже тарифы не читаешь?
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
24 вересня 2026, 13:49
В смысле забывают предупреждать, даже в метро это информация указана. Да, в сносках мелким шрифтом, но читабельно, даже с плохим зрением

Курс валют в Сенс Банк

EUR 51 51.5

Курс валют в Сенс Банк

EUR 51 51.5
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / За місяць користування кредитними коштами нарахували 4,3% процентів (при цьому заявляють про необмежений пільговий період)