Блокировка карт и банка

Игорь фазлиахметов 14 вересня 2026, 23:12
Зашло вечером 6тыс грн, карта ушла в блок. В поддержке ничего не сообщили, забрать деньги можно через месяц. Не советую заводить сюда даже 20−30 грн.
Сенс Банк
18 вересня 2026, 10:38
Ми хотіли детальніше розібратися у вашій ситуації та допомогти знайти можливе рішення щодо поновлення доступу до рахунку, однак не отримали від вас даних. На жаль, без необхідної інформації ми не маємо можливості провести належну перевірку 😓

Прикро, що взаємодія з банком залишила саме такі враження. Проте хочемо зауважити, що у разі виявлення нетипових операцій або ознак порушення умов договору та правил користування банківськими продуктами банк може тимчасово обмежити доступ до рахунку відповідно до вимог фінансового моніторингу та внутрішніх процедур безпеки.

Водночас у багатьох випадках питання можна вирішити після надання документів, які підтверджують походження коштів. Якщо наданих документів недостатньо для підтвердження джерела походження коштів або вони не відповідають установленим вимогам банку та законодавства, можливість відновлення обслуговування рахунку може бути відсутня ❌
У такому разі кошти залишаються доступними для отримання після закриття рахунку у стандартні строки, що становлять до 30 календарних днів.

Будемо вдячні, якщо ви зв'яжетеся з нами та надасте необхідні дані. Ваш зворотний зв'язок є важливим для нас 🙏💙

Валерія 🐾

Feregato
Feregato
15 вересня 2026, 1:45
А могли окошко открыть))
SenseBank
SenseBank
15 вересня 2026, 9:41
Напишу в особисті для уточнення деталей 🙌

Валерія 🐾
Siege
Siege
15 вересня 2026, 17:18
Зазвичай шахраям холдують кошти на місяць, поки очікують від поліції звернення, щоб гроші повернути. Це так працює в усіх банках

Курс валют в Сенс Банк

EUR 50.2 51