Відмова в обслугованні
Курс валют в Сенс Банк
Перш за все маємо зазначити, що у своїй діяльності наш банк керується Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», зокрема статтею 15, пунктом 4.3.5 ДКБО та іншими нормативно-правовими актами у сфері фінансового моніторингу.
Відповідно до чинного законодавства, якщо в операціях виявлено ознаки, що виглядають нетипово або викликають запитання, банк зобов’язаний тимчасово обмежити доступ до рахунку. Це робиться виключно з метою дотримання вимог фінансового моніторингу та захисту ваших коштів.
Водночас законодавство дозволяє банку не розкривати конкретні причини або операції, які стали підставою для блокування, оскільки це забезпечує об’єктивність перевірки та виключає сторонній вплив на її результати. Вимоги фінансового моніторингу передбачають нерозголошення деталей щодо конкретних операцій, які викликали запитання 🤔
Дуже прикро, що у вашій ситуації наданих документів не вистачило для підтвердження операцій та подальшого розблокування. Проте ми щиро дякуємо вам за плідну співпрацю, ваш час та розуміння 😊
Додатково ви отримаєте офіційну відповідь у терміни, затверджені законодавством ✅
Ваш друг та помічник, Володимир 💎