Суперечливі відповіді банку та затягування повернення депозитних коштів

перевіряється
tura123
Після розірвання АТ «СЕНС БАНК» ділових відносин зі мною поточні рахунки були закриті, однак депозитні договори залишилися активними та автоматично пролонговувалися. Після тривалого листування банк офіційно підтвердив наявність моїх депозитів та письмово повідомив, що для повернення коштів необхідно надати платіжну інструкцію для переказу на рахунок в іншому банку.

Після завершення строку депозитів я звернувся до банку із заявою на виплату коштів. Спочатку мене попросили зачекати близько 10 днів, пояснивши, що питання перебуває на розгляді. Потім строки неодноразово переносили, а конкретного рішення не надавали.

Згодом у чаті банку мені повідомили вже іншу інформацію: валютний переказ можливий лише через SWIFT, а оформити його можна виключно у відділенні банку. При цьому в офіційній письмовій відповіді банку було зазначено лише, що для перерахування коштів необхідно надати платіжну інструкцію щодо переказу на рахунок в іншому банку, без будь-якої згадки про обов’язкову особисту присутність.

Банк знає, що я перебуваю за кордоном, однак жодного альтернативного способу повернення коштів поки не запропонував. На моє прохання надати офіційне письмове роз’яснення причин такої зміни позиції та повідомити, чи можливе оформлення виплати через представника за нотаріальною довіреністю або іншим дистанційним способом, банк повідомив, що відповідь буде надана протягом 30 календарних днів.

Складається враження, що питання безпідставно затягується. Хотілося б отримати чітку, послідовну та юридично обґрунтовану відповідь щодо порядку повернення моїх власних коштів.

Коментарі

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Суперечливі відповіді банку та затягування повернення депозитних коштів