Списание средств за неподвижные средства на счету
Курс валют в Сенс Банк
Розумію, що деякі списання можуть бути неочікуваними і викликати негативні емоції та непорозуміння. Хочу запевнити, що банк у жодному разі не має на меті створювати незручності чи зайві фінансові втрати нашим клієнтам. Для нас надзвичайно важливі ваша довіра та комфорт у користуванні нашими послугами!
Не змогла пройти повз, тож доклала максимуму зусиль і зробила все можливе, щоб допомогти вам і компенсувати списану комісію за неактивний рахунок. Ці списання вже компенсували, тож кошти повернулися на баланс вашої картки 😊
Щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому, хочемо детальніше пояснити причину списання. Неактивним вважається картковий рахунок, за яким понад 180 днів не здійснювалися фінансові операції з ініціативи клієнта (наприклад, поповнення картки, зняття готівки, перекази або оплати). Наявність такої комісії та її розмір передбачені тарифами картки. Комісія списується лише за наявності коштів на рахунку, якщо коштів немає — списання не буде ✅
Щоб уникнути нарахування комісії, достатньо хоча б раз на 3 місяці здійснювати будь-яку операцію за рахунком — наприклад, поповнення картки навіть на 1 грн або будь-який інший платіж 😉
Сподіваюся, що мені вдалося прояснити цю ситуацію і допомогти вам! Дякуємо вам за службу, розуміння та довіру!
Бережіть себе, будь ласка 💙💛
Валерія 🐾