не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Вікторія вв
Усі зобов’язання перед «Сенс Банком» за виконавчим провадженням ВП № 79955387 повністю виконані. Кредитний договір закритий. Судовий збір у розмірі 2 422,40 грн та витрати на професійну правничу допомогу у розмірі 2 938,89 грн сплачені в повному обсязі. Виконавчі збори та винагорода виконавця також повністю утримані.
​Попри те, що банк у приватній комунікації підтвердив отримання коштів та обіцяв направити запит виконавцю на закриття провадження, дані в Єдиний реєстр або систему АСВП досі не внесені. Виконавець не бачить офіційного підтвердження від банку, через що мої рахунки залишаються заблокованими.
​Прошу відповідальних осіб Сенс Банку негайно передати інформацію про повне погашення боргу виконавцю або надати мені офіційну довідку з вихідним номером для самостійного передання виконавчій службі. У разі подальшого затягування процесу, копії платіжних документів разом із скаргою на бездіяльність банку будуть направлені до НБУ
Сенс Банк
Розумію, що ця ситуація була для вас неприємною та дещо затягнулася, і щиро шкодую, що вона створила для вас такі незручності 😓

Проте наразі маю гарну новину, адже це питання повністю вирішене — виконавче провадження вже закрите ✅
Зробила все можливе, щоб допомогти вам у цій ситуації 💙

Сподіваємося, що надалі подібних ситуацій не виникатиме, а всі ваші фінансові питання вирішуватимуться швидко та комфортно. Бажаємо вам лише позитивного досвіду та дякуємо за терпіння 😇

Валерія 🐾

Feregato
Feregato
3 липня 2026, 2:57
А кому ви платили? Банку? Такі речі платять виконавцю. Бо банк як зацікавлена сторона може дійсно довго не передавати дані виконавцю.
3 липня 2026, 7:26
Виконавець перерахував кошти банку, а банк утримав комісію за судові збори і ТД. Виконавець і банк отримали своє, а довідку тепер відмовляються віддавати, хоча сказали що відправлять виконавцю.
SenseBank
SenseBank
3 липня 2026, 9:44
Вітаю, напишу вам в особисті для уточнення деталей
Валерія 🐾

Курс валют в Сенс Банк

USD 44.6 45

Курс валют в Сенс Банк

USD 44.6 45
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Сенс Банк не передає виконавцю дані про повну сплату судового збору за ВП № 79955387