Постійні спекуляції на валютному курсі
Курс валют в Сенс Банк
Тому якщо хочете користуватись карткою за кордоном або на маркетплейсах вам СЕНС БАНК не підходить категорично.
Водночас хочемо підкреслити, що комерційний курс для карткових операцій встановлюється банком самостійно з урахуванням поточної ситуації на міжбанківському ринку, вартості залучення валютної ліквідності та ринкових трендів. Оскільки ситуація на ринку динамічно змінюється, курси в різних фінансових установах можуть відрізнятися в той чи інший бік протягом дня 📊
Ми завжди виступаємо за повну прозорість у розрахунках, тому актуальний картковий курс щодня оновлюється на нашому сайті та в застосунку Sense SuperApp. Ви завжди можете його перевірити перед здійсненням операції, щоб заздалегідь спланувати свої витрати та оцінити переваги й недоліки такої покупки💸
Додатково ознайомитися з логікою проведення операцій за кордоном можна за цим посиланням: https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/360014652800
Нам щиро прикро, що сьогоднішні цифри зіпсували вам настрій 😔
Сподіваємося, що під час наступних покупок ситуація на ринку зміниться і наш курс зможе вас приємно здивувати!
Ваш друг та помічник, Володимир 💎