Відмова в обслуговуванні через ОВДП

Хочу застерегти майбутніх та дійсних користувачів Сенс банку в можливому блокуванні рахунків та отримані відмови в обслуговуванні через купівлю та зарахування ОВДП через власний застосунок банку. Цінні папери були довгострокові та куплені за власні кошти вже не вперше. Але здається я більше не цікавий клієнт, якщо користуюся банком тільки для операцій з ОВДП. Ще хотілося би зазначити, що рахунки блокують без будь-яких оповіщень (пуш, смс, електронна пошта) та в чаті оператор підтвердив, що окремого оповіщення не передбачено.
Шкода, але здається це се ля ві.
Думаю ще пару відгуків залишу про повернення коштів з заблокованих рахунків та активних ОВДП.
Сенс Банк
Дякуємо, що поділилися своєю ситуацією 💙
Ми щиро розуміємо, що подібні обмеження можуть викликати занепокоєння та незручності, і дуже хочемо допомогти вам розібратися 🙌

Хочемо звернути вашу увагу, що банк не застосовує обмеження рахунків безпідставно, а діє виключно в межах чинного законодавства України та внутрішніх процедур фінансового моніторингу.
Зокрема, ми керуємось Договором банківського обслуговування, Законом України «Про банки і банківську діяльність» та Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів». Відповідно до цих норм банк зобов’язаний здійснювати перевірки фінансових операцій і, за необхідності, тимчасово обмежувати проведення операцій або обслуговування.
Водночас важливо підкреслити, що сама по собі купівля або погашення ОВДП не є причиною встановлення обмежень 👀

У подібних ситуаціях питання найчастіше стосується необхідності підтвердження джерел походження коштів, за рахунок яких проводились операції (наприклад, заробітна плата як основне джерело доходу).
Такі перевірки можуть стосуватись будь-яких клієнтів незалежно від типу продукту чи операцій.
Нам щиро прикро за незручності, які це могло спричинити 💔
Хочемо запевнити, що ніхто не відмовляється допомогти вам у вирішенні цього питання — навпаки, ми зацікавлені якнайшвидше розібратись у ситуації та знайти оптимальне рішення 🤝

На жаль, на даний момент ви не надали свої дані в приватних повідомленнях, тому ми не маємо можливості детально проаналізувати саме ваш випадок, перевірити попередню комунікацію та визначити точний перелік документів, необхідних для зняття обмежень.
Будемо дуже вдячні, якщо ви звернетесь до нас у приватні повідомлення або ж на офіційну електронну пошту help@sensebank.com.ua 📩
Після цього ми зможемо детально розглянути вашу ситуацію, перевірити всі обставини та, за наявності такої можливості, надати чіткий перелік необхідних документів і допомогти у найшвидшому вирішенні питання ✅
Ми завжди відкриті до діалогу і поруч, щоб підтримати вас 💙

З повагою, Анастасія💗

crowl
crowl
2 червня 2026, 13:35
Переводьте кошти з тої шараги, це по факту найнеадекватніший банк з усіх на ринку.
я вже пів року всіх застерігаю, а боти в коментах хвалять який він добрий.
Не повертайте кошти, а пишіть в депозитарій сенс банку і переводьте усі ОВДП в іншу депозитарну установу. Бо вони через блоки будуть довго віддавати і ОВДП будуть падати на блочені рахунки. А так ОВДП будуть у безпеці

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Відмова в обслуговуванні через ОВДП