Я мешкаю у м. Нікополь (зона активних бойових дій, Наказ № 309). Хочу оприлюднити цинічну схему «роботи» Sense Bank із клієнтами, які опинилися в зоні обстрілів.
Суть ситуації:
1. Дискримінація та хамство: Під час обговорення реструктуризації співробітник банку (Людмила) дозволила собі некоректні висловлювання щодо мого перебування в Нікополі. Після скарги банк приніс вибачення, але пізніше офіційно заявив у чаті, що ці вибачення — «це не визнання юридичної вини», а лише «професійна етика». Тобто банк визнає, що порушує норми спілкування, але відмовляється нести за це відповідальність.
2. Відмова у перерахунку: Банк прямо заявив, що «автоматичне списання відсотків не передбачене», ігноруючи мій статус та форс-мажорні обставини. Понад рік банк нараховував відсотки, ігноруючи реальність, в якій опинилося моє місто.
3. Фінансова пастка: Банк намагається нав’язати мені «усні домовленості» та вимагає внести платіж у розмірі 2000 грн вже до понеділка. Це очевидна маніпуляція: банк хоче, щоб я будь-яким платежем фактично визнала правомірність усіх їхніх нарахувань та відсотків, створених під тиском.
4. Ухилення від обов’язків: Мені відмовили у реструктуризації, мотивуючи це тим, що договори оформлені минулого року. Статус зони бойових дій для банку не є підставою для реального перегляду умов.
Вимога:
Припинити маніпуляції та провести повний перерахунок заборгованості за весь період мого перебування у зоні бойових дій. Я не визнаю «просто вибачення» без фінансового виправлення ситуації. Вимогу внести 2000 грн до понеділка вважаю формою фінансового тиску.
Скриншоти листування, де банк спочатку вибачається, а потім цинічно відхрещується від своїх слів, будуть додані до скарги в НБУ.

Feregato
Feregato
9 травня 2026, 2:16
Здравствуйте. Банк вам ничего не должен. А вы ему — да.
Единственный рабочий вариант — перестать платить банку и собирать деньги на адвоката, после чего защищаться в суде.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Sense Bank: відмова у реструктуризації мешканцям прифронтових зон та маніпуляції з визнанням провини