Приховують гроші з національного кешбеку

Оплачував товари в магазинах карткою Sense Bank, в надії отримати національний кешбек за товари зроблені в Україні, як виявилось, Sense Bankвже декілька місяців не хоче виплачувати гроші за ці покупки. Вони зробили хитру систему, якщо ти не увімкнув функцію передачі цих данних в Дію, ви нічого не отримаєте, саме цікаве, що цієї інформації немає ні при відкритті картки «Національний кешбек», ні просто повідомлення про це не було!!! Хоча той же ПриватБанк, і А-Банк, за умовчанням перевдає ці дані. Як наслідок я втратив декілька тисяч гривень!!! ДЯКУЮ!!!
Сенс Банк
Дякуємо вам, що знайшли час поділитись своїми враженнями про співпрацю з Sense Bank 💙

Розуміємо ваші емоції щодо цієї ситуації, але запевняємо вас що жодних «хитрих схем» наш банк не створював. Банки передають дані лише про транзакції, здійснені за допомогою карток, на які ви надали дозвіл. Без вашого дозволу ні Sense Bank, ні будь-який інший банк не може передавати інформацію про ваші операції.
Вибір карток для передачі даних про покупки є обов'язковим, оскільки саме завдяки цьому відбувається нарахування за програмою «Національний кешбек» 👌

Ознайомитись із інструкцією, як додати картки для передачі транзакцій в Дію, ви можете за посиланням у нашій Базі Знань для клієнтів:

З повагою, Андрій ☺️

Коментарі

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Приховують гроші з національного кешбеку