Не відповідають на звернення

13 січня 2026 року відправив запит електронною поштою та листом «Укрпоштою» з повідомленням про вручення на отримання довідки про проведені податкові платежі в 2023 році. Вказав чітко дати та суми платежів для оперативного отримання довідці та те, що згоден сплатити за отримання довідці кошти. Але вже три місяця немає відповіді. Після закриття рахунку банк просто ігнорує колишніх клієнтів. Не раджу нікому відкривати рахунки в цьому банку та мати справу з Сенсбанком

SenseBank
SenseBank
13 квітня 2026, 10:37
Щоб усе перевірити — напишу вам в особисті ✅

З повагою, Володимир 💎
peters0207
peters0207
13 квітня 2026, 15:37
Не обманюйте. Таке відношення до всіх клієнтів. У них бардак і просто немає технічної можливості. Робили запити різними способами (декілька разів через чат різним консультантам, офіційне звернення з підписом через Дія) надати копію платіжного доручення по оплаті за навчання за університет (де має бути код для перевірки на сайті податкової) по закритому рахунку впродовж місяця після закриття, так само ми надали точні дані по оплаті, але толком нічого не отримали: щось вони в екселі створювали, але нічого схожого з тим, що формується після оплати так і не отримали.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк