Застосунок сенс банка зовсім не відповідає картині заборгованості клієнта.
Курс валют в Сенс Банк
І ось мені дзвонять з банку безпреривно і вимагають закрити, ще один кредит, хо ча в мене він один, не два, як вони наполягають. У відділенні мені нічим не змогли домоги, але хоча б роз’яснили, що сталося. Дяка оператору відділення, нажаль не знаю призвище дівчини.
Ми детально перевірили всі деталі і хочемо внести ясність. У вас дійсно є два окремі зобов’язання:
Перше — це реструктуризований кредит готівкою, який ви переуклали та обслуговуєте, саме про нього ви згадували у відгуку;
Друге — це непогашена заборгованість за вашою іншою кредитною карткою, яка була перенесена на окремий договір 18.12.2025, і її також необхідно погасити, реструктуризація вам була запропонована лише по одній з двох карток з заборгованістю.
Саме тому банк звертається щодо погашення двох різних договорів — це не помилка і не дублювання одного кредиту.
Шкода, що ця інформація не була достатньо чітко донесена раніше — розуміємо, що це могло викликати непорозуміння та дискомфорт. Якщо у вас залишаться додаткові питання щодо нарахувань або відображення продуктів, будь ласка, зверніться до нашої чат-підтримки — ми все детально пояснимо 🙌🏻
Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️