Сенс банк — не виконує своє обіцянки та вводить в оману клієнтів

04.10.2023 оформив реструктуризацію у банку, додатково до основного договору банком було запропоновано «акцію», а саме: «внесіть 60% від суми кредиту протягом 12 місяців, отримай прощення залишку (40%). Станом на 04.10.2024 мною були виконані акційні зобовʼязання в повній мірі, на що я отримав підтвердження від оператора в телефоному режимі. Співробітник банку зазначив, що «акція прощення» повинна бути виконана до кінця 2024 року, проте цього не відбулось. Станом на сьогодні (27.03.2026) банком досі не виконана умова щодо прощення боргу, співробітники банку не можуть надати чітку відповідь, чому кредит досі не погашено та коли відбудеться процедура прощення, лише кажуть що «наступного місяця повинно відбутись». Також хочу зазначити, що даний договір відображається в УБКІ як прострочений кредит вже на протязі майже 3-х років, через що я не маю можливості користуватися кредитними продуктам інших банків, бо отримую відмову.
Додатково до відгуку на мін фін, надано звернення до НБУ та готується заява до ГУНПУ.
«Дякую» сенс банку за такий досвід співпраці.

27 березня 2026, 23:09
На кой ърен тебе новые кредиты, если не можешь старый отдать
27 березня 2026, 23:14
Послушай сюда, уважаемый. Если в твоей черепной коробке дефицит серого вещества, не стоит об этом заявлять публично, оставь эту информацию в себе, будь добр. «Старый» кредит я погасил согласно предоставленных условий банком и получил на это подтверждение. Спасибо за внимание.
28 березня 2026, 1:30
Ну эта просрочка где-то взялась, что договорняки с банком начались. Значит по какой-то причине начались проблемы с погашением и выпросил реструктуризацию у банка. Может кредиты не твоё. От подобных «акции» у сенса с погашениями частями только обнуляете срок давности для обращения в суд. Под конец банк обратится в суд о списания задолжености вместе с процентами ближе к концу срока. Условий «акции» нигде на бумаге нет, твоё слово против слова банка. Дело шляпа. Готовся получить иск в суд, про эту акцию там забудут
29 березня 2026, 22:22
Для особо «умных» ботов, которые оставляют такого рода комментарии, внесу ясность: где/когда/при каких обстоятельства образовалась просрочка по договору, не имеет никакого отношения к сути вопроса. Второй момент, попрошайничать это твоя тема, если нужно, могу тебе пару гривен на карту скинуть, чисто на ход ноги, бедолага. А нормальным людям банк «предлагает» реструктуризацию. Что ты там вякаешь про условия… У меня есть официальная оферта-акцепт, в котором четко прописаны все условия прощения долга, которые были выполнены мной полностью. Я в прошлом сообщение уже сказал, что тебе стоит делать, но видимо модерация здесь строгая, не любит завуалированное, не беда. Я тебе еще раз напишу: отправляю тебя в пешее эротическое путешествие ****? И ботов своих лайкающих забери с собой, клоун)

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Сенс банк — не виконує своє обіцянки та вводить в оману клієнтів