Банк некомпетентних непрофесійних людей

3 роки тому за домовленістю з банком ми закрили кредитну картку. На їхнє прохання (у них діяла спеціальна програма) я роздрукував і надіслав підписаний лист, після чого рахунок був закритий (я не бачив його в додатку). У січні цього року цей борг знову з’явився, і не просто з’явився — а ще й із простроченням у 3 роки! І вони мені сказали, що 3 роки тому не отримали мого листа. В результаті вони зіпсували мені рейтинг в УБКІ. Справа не в грошах, а в їхньому ставленні до цього. Я зателефонував на гарячу лінію з питань заборгованості, мені сказали, що заборгованості немає і я виконав усі умови. Пізніше оператор служби підтримки сказав, що ні — я все ще їм винен гроші.

Взагалі абсолютно жахливий банк, нікому не рекомендую. Я направив їм і скаргу, і в УБКІ подав усі документи з доказами. Вони на все це просто наплювали і написали: «нам ваш лист не надходив». Ніхто з банку за 3 роки навіть не написав і не подзвонив!
Сенс Банк
Дякуємо, що поділились своїм співпраці з банком. Для нас це дуже важливо, адже завдяки цьому ми можемо ставати краще 🤗

Однією з умов прощення частини заборгованості було підписання та відправка у банк відповідної довідки. Якщо цю умову не було виконано, то прощення частини заборгованості не відбувалось. На жаль, від вас не надходило необхідного документу, через що заборгованість існувала надалі та обліковувалась на загальних умовах. Оскільки заборгованість була присутня, то інформація про неї передавалась до БКІ.

Наразі ваш договір вже закрито, а також банком була направлена оновлена
інформація щодо закриття кредитного договору до БКІ.

З повагою, Андрій 💙

mboma
mboma
16 березня 2026, 13:08
Така сама біда трапилась — намалювали неіснуючий борг через 3 роки, відключили кешбек,запороли мені кредитну історю, ще й анулювали кредитний ліміт по карті.
Феєричне болото, налажали де тільки могли.

Я дивлюсь банку навіть нема чого відповісти по їхньому зашквару.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Банк некомпетентних непрофесійних людей