Найгірший банк яким я користувалась

Проблема вирішена
ryu35667
Відкрила картку Сенс банку, зробила всього три операції, два рази завела гроші на картку і один раз перевела на свій рахунок іншого банку, при чому переводи були від реальних людей, моїх знайомих, усі чеки та квитанції можна подивитися, жодна із трьох операцій не була підозрілою і не могла бути приводом для заблокування моєї картки без жодного пояснення, жоден оператор нічого не пояснив з якого приводу заблоковано картку і відмовлено в обслуговуванні, крім того я втратила доступ до своїх операцій і перегляду балансу. Ніякої клієнтоорієнтованості та поваги до користувачів, кілька операторів сказали що кошти можна отримати тільки після 23 березня і тільки у відділенні, а в моєму місті навіть немає відділення, на питання чому я повинна стільки чекати ніхто не може відповісти, сказали що можна замовити у банку цю сумму, щоб вона точно там була коли я прийду забирати кошти, але другий оператор повідомила що не потрібно замовляти і вони навіть цього не роблять, що потрібно просто буде приїхати з 20 числа та забрати, на моє питання чому кожен оператор говорить різну інформацію яка не збігається між собою, дівчина замовчала та не знала що відповісти, після кількох хвилин вагань і очікування мені сказали що можна перевести кошти на мій рахунок іншого банку протягом 5 днів, хоча до цього жоден оператор не повідомив що є така можливість, все виглядає дуже дивно і незрозуміло, чому картку заблокували без будь якої причини, чому не повідомили, ніякого листа не було ні попередження ні про розірвання договору, куди ділися кошти і чому, чому я їх не бачу і як можу
бути впевнена що мені їх повернуть?
Сенс Банк
Перш за все дякуємо вам за зворотний зв’язок. Розуміємо, що обмеження доступу до рахунку може бути неприємним досвідом. Для нас важливо отримувати подібні відгуки, адже вони допомагають краще пояснювати процеси роботи банку та робити комунікацію зрозумілішою для клієнтів 💙

Водночас маємо зазначити, що банк може приймати рішення про блокування карток або припинення ділових відносин у випадках, передбачених законодавством України та умовами договору. Зокрема, відповідно до п. 4.3 договору банк може заблокувати картки та відмовити у їх розблокуванні без зазначення детальної причини у таких випадках, як:
◾виявлення неплатоспроможності, незаконного використання картки або токену, надання недостовірної інформації чи виникнення підозри щодо ймовірної загрози незаконного використання картки;
◾отримання інформації від міжнародних платіжних систем про можливе незаконне використання картки;
◾порушення власником картки умов договору;
◾встановлення факту здійснення протиправної діяльності на підставі офіційних документів або повідомлень уповноважених органів;
◾наявність обґрунтованих підозр на підставі висновків служб банку щодо можливого здійснення протиправної діяльності;
◾інші випадки, передбачені договором.
Детальінше за посиланням https://help.sensebank.com.ua/360003797259/10173179569554

Також хочемо запевнити, що банк не утримує кошти клієнтів і вони нікуди не зникають. У подібних випадках кошти залишаються на рахунку та повертаються клієнту у визначений процедурою спосіб після опрацювання відповідного запиту ✅

Наразі ваш запит уже опрацьовано, тож підстав хвилюватися щодо подальшого повернення коштів немає 👌🏻

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

SenseBank
SenseBank
3 березня 2026, 16:11
Дякуємо за відкриту заявку та вказані дані, питання в роботі 👌🏻

З повагою, Володимир 💎

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Найгірший банк яким я користувалась