не рекомендую
Курс валют в Сенс Банк
Запропонувала надати документи походження коштів, відмовились прийняти без пояснення причин, після чого заблокували і доступ до мобільного застосунку. Жодних документів про розірвання відносин з банком не надали.
Загальна сума операцій 13 тисяч гривень.
Альтернативних способів поверенення коштів не надали. Відправляти на рахунок відмовляються, (якщо ви не в Україні, напишіть довіренність), а якщо немає на кого писати довіренність, то кошти я так розумію залишаться на використання банка
На жаль, ваш рахунок дійсно було заблоковано службою безпеки банку через підозру у порушенні правил користування послугами. У таких випадках доступно лише закриття рахунків та отримання залишку коштів у відділенні, інших варіантів для отримання коштів в цій ситуації не передбачено.
Банк може заблокувати картки і відмовити у їх розблокуванні без зазначення причини згідно з п. 4.3 Договору про банківське обслуговування 😔
Водночас, я зв'язався з колегами задля проведення повторного аналізу вашої ситуації та погодження можливості розблокування. На щастя, після невеличкого очікування, повторного розгляду та детального аналізу все ж таки вдалося погодити для вас повне розблокування рахунків та зняття обмежень 👌🏻
Наразі вас вже було повноцінно поновлено, як клієнта банку і ви можете користуватися всіма послугами, як і раніше ✅
Щиро перепрошуємо за завдані незручності та вдячні вам за розуміння та рішучість у пошуку вирішення. Раді і надалі вас бачити частинкою нашої Sense — сім'ї 💙
Буду дуже вдячний за зміну вашої оцінки у відгуку ⭐
Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️