зміна тарифів карток

leopold19 10 лютого 2026, 10:51
Відділення за адресою: Миколаїв, вул. Шевченка, 59-А
З 1 січня 2026 року без повідомлення банка змінив тарифи на картки wait. Зараз знімають 50 грн з картки. Я не використую цю картку, на неї тільки нараховуються відсотки з депозиту. При таких умовах мій відсоток з депозита зменшується. Банк встановлює вимоги для безкоштовного обслуговування які мені не зручні. Я пенсіонер, 74 роки. Вважаю що банк проводе політику обдурювання населення.
Сенс Банк
26 лютого 2026, 13:51
Розумію ваше занепокоєння, особливо з огляду на те, що картка використовується лише для зарахування відсотків за депозитом.На жаль, я так і не отримав від вас додаткової інформації для уточнення деталей, щоб мати змогу перевірити ситуацію більш предметно 😔

Водночас хочу пояснити загальний механізм: якщо раніше у вас була зарплатна або пенсійна картка, за окремими тарифами дійсно передбачене безкоштовне обслуговування, проте якщо протягом тривалого часу на картку не надходять цільові зарахування (зарплата чи пенсія), вона може бути автоматично переведена на загальнодоступний тариф. При цьому умови тарифів не змінювалися — відбувається саме перехід на стандартні умови обслуговування, і відповідно з’являється щомісячна плата 💸

Зокрема, плата за обслуговування пакета послуг White становить 50 грн на місяць. Водночас її можна уникнути, якщо виконується хоча б одна з умов:
▪ загальна сума покупок за картками з пакета перевищує 2 500 грн на місяць;
▪ або залишок коштів на всіх рахунках у банку перевищує 50 000 грн.

Також зверніть увагу, що ми маємо багато карток з різноманітними умовами користування, тож я б рекомендував звернутися до підтримки для індивідуальної перевірки вашої ситуації — я думаю нам вдасться підібрати для вас більш комфортний формат обслуговування з урахуванням саме ваших потреб 😉

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

papito
papito
10 лютого 2026, 12:15
Так і є. Сервіс = Альфа Банк. росіяни сильно засіли в системі.
SenseBank
SenseBank
11 лютого 2026, 12:38
Щоб детальніше з’ясувати ситуацію потребуємо деяких уточнень, вже поспішаю до вас в особисті 🎩

Ваш банківский лицар, Кирило 🛡️

Курс валют в Сенс Банк