Технічній збій

28 січня відбулося погашення номінальної вартості облігації та купонного доходу, проте дуже в цікавий спосіб. Купонний дохід перерахували на карту з якої придбались ОВДП, а сама вартість облігації на «дію картку». Слід зазначити що я ні в дії ні в застосунку банку не ставив умову перераховувати ОВДП на дію картку. Відкрив чат у застосунку сенс банку стосовно врегулювання цієї ситуації і одразу отримав відповідь що стався «технічний збій» я попросив перерахувати кошти на картку з якої я придбав облігації тому що мені треба завтра робити платіж, оскільки я не можу його зробити з дії картки (стоїть блокування на переказ коштів, який я з допомогою фахівців так і не з міг відключити). 29 січня мені так і не перерахували кошти я так і не зміг здійснити переказ. Сьогодні нагадав про свою ситуацію в чаті і вже більше години банк так і не зміг мені відповісти.
Сенс Банк
Розуміємо на скільки важливо отримувати виплати вчасно та на обраний рахунок, але, на жаль, через технічний збій зарахування частково відбулося на інші рахунки. Вибачте, будь ласка, за ці тимчасові незручності 🙏 Наші спеціалісти вже вирішили цю проблему, і надалі все має зараховуватись коректно 👌

Наша команда з усією відповідальністю підходить до розгляду будь-якого випадку, через що подібні питання потребують трішки часу для додаткового аналізу та вирішення. Щодо вашої ситуації, то вже 30.01 кошти були переховані на потрібний вам рахунок 🤗

Дякуємо за ваш відгук. Сподіваємось, що подальша співпраця з банком залишить після себе лише позитивні враження 😉

З повагою, Андрій 💙

Коментарі