Банк повне дно

Kseniia Khodatenko 16 січня 2026, 22:50
Як би я могла повернути час назад. Я б в житті в не подивилась на цей банк. Маю договір з прощення боргу. З 08.2024 мої зобовʼязання перед банком були виконані, а банк свої зобовʼязання й досі не виконав. Кожного разу мені просто обіцяють розгляд справи. І все. Я 100% впевнена, що я виграю суд і до цього ще й буде компенсація за витрачений час і нерви. Моя порада — не мати нічого спільного з цим банком.
Сенс Банк
22 січня 2026, 13:48
Sense Bank призупинив виконання зобов'язань щодо прощення частини вашої заборгованості.
Ми ухвалили таке рішення через потребу зміни деяких внутрішніх процесів щодо уніфікації та удосконалення роботи банку як державної структури, чого вимагає чинне законодавство. Очікуємо, що розгляд вашого запиту щодо прощення відбудеться у лютому — березні 2026 року.

Розуміємо, наскільки це важливо для вас, і щиро перепрошуємо за затримку в розгляді вашого запиту. Причина у тому, що адаптація та впровадження нових внутрішніх процесів виявилися більш тривалими, ніж очікувалося. Банк активно працює над вирішенням цього питання та повідомить вас про будь-які оновлення.

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

Коментарі