Как Сенс-банк врет про про «бесплатный льготный период»
Курс валют в Сенс Банк
Sense Bank карта Caméléon 365 дней льготный период.
Ставка 0,01% на покупки в течение года.
Все правда, но есть нюанс. Если у вас «минус» по карте, то они снимут с вас 100 грн в месяц «за обслуживание карты». Любой карты, где есть минус. Независимо от того, сколько дней этот минус — «если он есть на расчетную дату». То есть возможно прямо сегодня, кода вы вот только что заплатили в магазине, вечером вам насчитают 100 грн «за обслуживание карты». И через месяц еще раз. И так все 12 месяцев «льготного периода».
Пункт 8.2 Договора. Ну — вы уонечно же читали весь Договор, верно?
И нет, мы не уведомляемоб этом ни в СМС, ни сообщениями. Просто снимем 100 грн.
Конечно — это не касается« льготного периода», он же 365 дней! Просто 100 грн в месяц.
Наша картка Caméléon дійсно унікальна, адже вона передбачає пільговий період 365 днів зі ставкою 0,01% річних на покупки — за умови своєчасного внесення мінімального платежу. І цей пільговий період жодним чином не скасовується через комісію, про яку ви згадали.
Водночас комісія за розрахунково-касове обслуговування (100 грн/міс) — це окрема умова тарифів картки. Вона застосовується лише у випадку, якщо на розрахункову дату по рахунку є заборгованість від 50 грн (без урахування оформлених розстрочок), заборгованість враховується лише для картки Caméléon, а не будь-якої оформленої картки в банку 🤔
Для кожної картки розрахункова дата = даті укладення договору, і ця дата є фіксованою, переглянути її можна у мобільному застосунку Sense SuperApp 💙
Для прикладу, якщо розрахункова дата по картці це 07 число, по картці заборгованості немає і ви проводите покупку в магазині на суму в 100 грн, то комісія не буде списана, адже ця покупка не встигне пройти по рахунку, а перевірка заборгованості для списання комісії РКО здійснюється саме по рахунку, а не по картці 😊
Інформація про цю комісію наведена безпосередньо у тарифах картки, на основі яких і здійснюється її обслуговування — варто зауважити, що при оформленні картки клієнт зобов'язується ознайомитися із ними, адже без цього подальше оформлення неможливе ❌
Переглянути тарифи у застосунку можна ось за цією інструкцією:
Це займає буквально пів хвилинки ⌛
Стосовно інформування, то банк регулярно надсилає push-сповіщення у застосунку про можливе списання цієї комісії 🤔
Розумію ваші емоції, адже будь-які несподівані списання — можуть викликати занепокоєння, проте ми зі свого боку завжди раді усе пояснити й допомогти розібратися! Якщо у вас будуть додаткові питання — ми на зв'язку ✅
Ваш друг та помічник, Володимир 💎