Комісія, овердрафт за переказ власних коштів
Курс валют в Сенс Банк
Яким чином я маю перевіряти, що поповнення не пройшло і ще не можу зробити переказ, аби уникнути комісії? Кошти на балансі, під час переказу повідомлення про комісію відсутнє, банк дозволяє операцію. Технічні особливості зарахування коштів по рахунку не були прозоро відображені у момент здійснення переказу. Така ситуація вводить в оману клієнта і не викликає довіри до банку. До поки банк не наладить свої процесинги, не рекомендую відкривати там рахунки.
Відповідно до пункту 6.1.5. ДБО Банк не має можливості контролювати або регулювати швидкість надходження грошових коштів з інших банків (небанківських фінансових установ) або впливати на розміри комісій, що стягуються відповідними установами за перерахування грошових коштів.
Для перевірки остаточного зарахування чи списання операції з рахунку ви завжди може звернутись до підтримки у застосунку, або сформувати виписку за потрібною карткою. У виписці ви можете побачити статус тієї чи іншої операції.
Дякуємо вам, що знайшли час поділитись своїми враженнями від співпраці з банком. Ми завжди раді отримувати фідбек від клієнтів та обов'язково врахуємо ваш досвід на майбутнє щоб стати краще 😉
З повагою, Андрій 💙