Знімають плату за розрахунково-касове обслуговування з першого платежу

Оплатив онлайн 02 грудня 64 грн послуги Нової пошти карткою RED за рахунок кредитного лімиту, а вже 07 грудня було нараховано 100грн за розрахунково-касове обслуговування. Тобто за одін платіж карткою була нарахована плата за РКО в півтора раза більше самого платежу через пять днів! Дуже клієнтоорієнтований підхід, нічого сказати!
Сенс Банк
Ми розуміємо, наскільки неприємно отримати неочікуване списання комісії, тому хочемо трішки детальніше все пояснити 🙌🏻

Справа полягає у тому, що плата за розрахунково-касове обслуговування списується один раз на місяць — у вашу розрахункову дату, тобто кожного 7 числа, адже саме цього дня був оформлений картковий договір 📆

Під час списання система перевіряє лише одну умову: чи є на момент розрахункової дати заборгованість від 50 грн і більше. Якщо така заборгованість існує — відбувається списання плати у розмірі 100 грн.
Важливо, що ця плата не залежить від того, скільки операцій ви проводили або коли саме вони були здійснені. Система орієнтується виключно на суму боргу в конкретну дату ⚠️

Саме тому, у разі, якщо ви бажаєте уникнути плати за розрахунково-касове обслуговування, ми завжди рекомендуємо повністю погасити заборгованість заздалегідь, за 2-3 дні до розрахункової дати по картці, щоб усі операції точно встигли коректно зарахуватися 💙

У разі, якщо у вас залишилися додаткові питання щодо користування вашою кредитною карткою або іншими продуктами банку — ви завжди можете звернутися до нашої служби підтримки, ми будемо щиро раді вам допомогти 😊

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

Valdemars
Valdemars
10 грудня 2025, 17:30
Називається «жадібність породжує бідність», або як втратити клієнта за 100грн

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Знімають плату за розрахунково-касове обслуговування з першого платежу