Кредитні гроші на картці Sense bank
Курс валют в Сенс Банк
| EUR | 49 | 49.65 |
| USD | 42 | 42.5 |
Відсоток платив 80 грн і 25.
12.10.2025
Знімав 5000 грн
відсоток заплатив відсоток 200 грн і 55 грн. Операцій зробив декілька.
Борг був 23000.
Я 12.10.2025 в цей день погасив.
І власні кошти були + 27 грн
На другий день у мене Борг знову з’явився — 1700 грн
Я сьогодні погасив 14.10.2025
Запитав у оператора sense bank
Чому Борг у мене з’явився і чому немає в приложение шо знімає відсоток. Щоб я бачив звідки борг
Мені невідповили. Сказали що всі умови в договорі
Коли я знімав 5000 грн я бачив шо з мене зняли 200 грн і 55 грн і бачу яку суму я повинен. Коли я погасив Борг мені за два дні нарахували — 1700
Так я оплатив. 1700. Тільки бачит ли податкова. Звідки — 1700
Якщо це шахрайства. А мені так здасться. То вирішив сьогодні закрити карту і попрошу листа шо борг закрив.
+ 50 грн я закинув. Щоб вновь невиникла якесь не дорозуміння. Можливо їм ці кошти згодяться
Мені неприємно коли я вніс кошти, а надругий день мені нарахували шо я повинен — 1700 грн. І за шо?
І чому немає в приложеніе мобільному sense bank відсоток — 1700 грн
Коли всі відсотки за зняття кошти я оплатив і через два дня погасив
Те, що ви прагнете розібратись у питанні й відверто ділитеся враженнями — надихає, а також скеровує нас у правильному напрямку, аби ми безупинно й сумлінно розвивали наші продукти, послуги та сервіс!
Розумію, що ситуація може здаватися заплутаною, проте запевняю — у всьому можна спокійно розібратися, і я з радістю допоможу 😊
Наша картка Caméléon — це зручний фінансовий інструмент для покупок, переказів та інших операцій, який поєднує можливості дебетової та кредитної картки 👌🏻
Проте варто зупинитися й детальніше розглянути її особливості, адже по картці Caméléon з активним кредитним лімітом діють два типи комісій за переказ коштів:
▪️ за переказ кредитних коштів (4%, мінімум 20 грн)
▪️ за переказ понад безкоштовний ліміт у 20 000 грн/місяць (1% + 5 грн)
Різниця між ними — у логіці нарахування й списання.
Комісія за переказ коштів понад безкоштовний ліміт розраховується та списується одразу, що ви й бачите у себе в застосунку Sense SuperApp.
З комісією за переказ коштів ситуація дещо інакша, адже ця комісія списується не в онлайн-режимі, а лише по факту проходження й остаточного списання операції переказу по рахунку (1-3 дні) — саме тому ви можете бачити в історії операцій комісію, але по рахунку вона буде списана не одразу, а протягом 1-3 днів, що і відображається на вашій заборгованості 🤔
У вашому випадку, оскільки протягом короткого часу було багато переказів, усі комісії пройшли остаточне списання майже одночасно — тому й сформувалась така сума заборгованості.
Для прикладу:
На балансі картки 1000 грн, ви переказуєте 1 грн кредитних коштів. Ваш баланс після операції становитиме 999 грн, в історії транзакцій ви бачитимете окрему операцію «Комісія за переказ» у розмірі 20 грн, але на балансі ви не побачите цього списання, адже він зменшиться лише коли по рахунку пройде ця операція і комісія буде списана. І протягом 1-3 днів — комісія буде списана і баланс становитиме вже 979 грн 💸
Розуміємо, що така логіка може здаватися незвичною й викликати запитання та непорозуміння, проте ми постійно працюємо над тим, щоб у Sense SuperApp усе було максимально прозоро, зручно та зрозуміло 🙌🏻
Якщо вас цікавить детальний розрахунок списаних комісій, то напишіть до нашої чат-підтримки, аби колеги все ретельно підрахували й допомогли вам розібратися!
Ми цінуємо вашу довіру і дякуємо, що звернули увагу на цю ситуацію 🙌
Будемо раді бачити вас знову у нашій Sense-сім'ї 💙
Ваш друг та помічник, Володимир 💎