Жахливий банк та сервіс

AnnaChumak 22 вересня 2025, 13:30
Банк не попередив про те що повідомлення у вигляді смс не безкоштовні, сума маленька всього 35 грн на місяць.

Але справа не у вартості, а в тому що служба підтримки не вміє вести спілкування з клієнтами.

Коли мені зателефонували та я проговорила все своє незадоволення, у відповідь почула: зрозуміло.

Рахунок я закрила та більша до цього банку звертатися не буду, жахлива комунікація.
Сенс Банк
24 жовтня 2025, 14:45
Дякуємо за ваш зворотній зв'язок. Для нас дуже важлива думка наших клієнтів ☺️

Справа у тому, що смс-інформування є основним каналом сповіщень про рух коштів, через що воно встановлюється для усіх нових карток автоматично. У застосунку клієнт може змінити канал на безкоштовні push-сповіщення, щоб уникнути таких списань у майбутньому.
Щоб це зробити, спочатку потрібно у налаштуваннях Sense SuperApp дозволити відправку таких сповіщень на ваш пристрій, ось інструкція як це зробити https://help.sensebank.com.ua/360004730879-84cb338b/360017051259. Після чого у меню налаштування конкретної картки потрібно змінити канал із смс на push-сповіщення, https://help.sensebank.com.ua/360004730879-84cb338b/360016999079.
Якщо виконати ці дії, то плата за смс більше стягуватись не буде 👌

Прикро, що співпраця з нами закінчилась на такій ноті🥲 Але ми завжди будемо раді вас бачити знову у якості нашого клієнта. Гарного вам дня та бережіть себе 🤗

З повагою, Андрій 💙

Loginyzhesushes
Loginyzhesushes
22 жовтня 2025, 15:26
Мене теж вибісили ці 35 грн. Закрию картку і ніколи більше не хочу мати справ з сенсе банком. Тихі крадії.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк