Якесь непорозуміння, а не банк.

0963979138A 26 серпня 2025, 11:00
В 21-му році мав необережність взяти кредит в банку попри кредит нав’язали страхування плюс карту спочатку обслуговування було безкоштовне але потім стало платно поступово почала набігати маленька така непомітна оплата по 3 копійки з часом воно почало рости в більшу суму коли прийшов в місті Хмельницькому у відділення в приміщенні епіцентру закривати працівники грамотно все пояснили але каса це якийсь треш, мало того що касир ще не було на робочому місці чекав десь хвилин 20 так вона ще починає хамити і звертатись до мене ніби я її чоловік і щось їй винен.
Сенс Банк
14 жовтня 2025, 19:02
Щиро дякуємо вам за те, що вирішили поділитись власними враженнями від нашої співпраці, адже чесний та прозорий діалог — це ключ до розвитку та покращення наших послуг й сервісу, який ми надаємо 💙

Це доволі цікава ситуація, тому нам довелося більш детально в ній розібратися, аби мати повноцінну картину й можливість надати вам відповідь. Проте, все одно щиро перепрошую, що змусили вас очікувати тривалий час. Ми не маємо на меті затягувати процес розв'язання проблем й надання зворотного зв'язку, на жаль, саме в цьому випадку терміни дещо затягнулись 😔

Дійсно, при оформленні вашого кредиту — додатково було оформлено картку, для зарахування готівкових коштів, за які й була здійснена покупка товару. По цій картці був встановлений кредитний ліміт, який згодом ви зменшили, але не в повному розмірі. Внаслідок цього по картці почала нараховуватись комісія за розширений пакет послуг, передбачена умовами обслуговування картки, й списуватись за власні кошти, що ви внесли раніше.

Розуміємо, що ці списання могли стати для вас неприємною несподіванкою, але щиро раді, що наші колеги з відділення змогли допомогти вам повною мірою й все детально розказали 🙌🏻
Щодо роботи каси й поведінки касира — окремо спілкувався із директором відділенням та керівництвом мережі. На момент вашого звернення у касі була технічна перерва, тому вам дійсно довелося очікувати.
Стосовно дій касира, то ми з колегами провели роботу, аби надалі подібних інцидентів не виникало, адже якісна й людяна підтримка клієнтів — це наша цінність й головний аргумент, який допомагає нам залишати у клієнтів тільки позитивні враження після спілкування 😊
Просимо вибачення за цей неприємний інцидент, й сподіваємось, що наша плідна співпраця ще продовжиться. Будемо раді бачити вас в нашій Sense-сім'ї 😇

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

0963979138A
0963979138A
26 серпня 2025, 11:09
Одне єдине що сподобалося в цьому відділенні це дівчата які обслуговують клієнтів, вони професіонали, крім каси, в касі сидить «принцеса» яка думає що їй всі повинні.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк