Обслуговування, відсотки, непрозорість і заплутаність умов кредитування

SOLGRAF 14 серпня 2025, 9:38
Відкрив картковий рахунок з кредитним лімітом. Перші три місяці мені телефонували різні менеджери банку майже щодня, з пропозицією взяти ще «кредит готівкою на більш вигідних умовах». Робили це настільки інтенсивно, що я відмовився. 13.08.2025 вирішив перевести в розстрочку платіж. Таке неодноразово робив в моно. Гроші зараховувались на рахунок миттєво. Тут зарахування чекав добу і не дочекавшись, — звернувся до підтримки банку. Відповідь мене шокувала: гроші ви не побачите взагалі — сплануйте заборгованість і все. На питання: «в чому сенс такої оборудки» чіткої відповіді не отримав. Резюме: розстрочка оформлена, грошей не надійшло і не буде, відсотки насправді збільшилися, в не зменшилися. Ось такий банк. Оминайте його десятою дорогою.
Сенс Банк
24 жовтня 2025, 14:38
Дякуємо, що поділились з нами своїм досвідом використання продуктів банку. Для нас дуже важливий зворотній зв'язок від клієнтів ☺️

Дійсно, сума розстрочки не повертається на баланс після її оформлення. Справа у тому, що сума на яку ви оформили розстрочку, вважається заборгованістю за карткою до моменту її погашення, але на неї не нараховуються стандартні відсотки та комісії. Для того, щоб сума поверталась на баланс картки, потрібно погашати платежі за розстрочкою.
Наприклад, кредитний ліміт за карткою — 10 000, ви оформили розстрочку на 6 000 грн на 6 місяців зі щомісячним платежем — 1 000 грн. Доступна сума за карткою стала 4 000. Після погашення першого платежу за розстрочкою доступна сума за карткою становитиме 5 000, після погашення другого платежу — 6 000 і так далі.

З повагою, Андрій 💙

natashaGra
natashaGra
20 серпня 2025, 22:31
Если есть переписки делайте скрины с них и пишите в нбу. Здесь ответа можно очень долго ждать

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Обслуговування, відсотки, непрозорість і заплутаність умов кредитування