Не соблюдение условий договора банком

Александр Фурман 20 червня 2025, 21:06
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Незалежності, 17
Изначально брал рассрочку в данном банке когда он еще назывался альфа. После смены банком названия на sense, банком была предложена акция оплатить определенную сумму денег по рассрочки, а остаток банк спишет и закроет кредитный договор. После внесения этой суммы прошел уже почти год, договор не закрыт и в кредитной истории высвечивается просрочка по данному кредиту. От службы поддержки только обещания что договор расмотрять в ближайшее время. По кредитной истории только сожаление
Сенс Банк
24 червня 2025, 16:31
Дякуємо вам за те, що поділилися своєю ситуацією. Ми щиро розуміємо ваше занепокоєння й перепрошуємо за незручності, з якими ви зіткнулися 🙏🏻

Sense Bank дійсно тимчасово призупинив виконання зобов’язань щодо прощення частини вашої заборгованості. Це пов’язано з необхідністю зміни та уніфікації внутрішніх процесів у рамках приведення діяльності банку у відповідність до вимог чинного законодавства України, зокрема ст. 7 Закону України «Про банки та банківську діяльність», оскільки банк наразі є державною установою.

Ми розуміємо важливість цього питання для вас і запевняємо, що банк тримає ситуацію під контролем. Розгляд вашого запиту заплановано на липень–серпень 2025 року. Після прийняття рішення ми обов’язково проінформуємо вас і надамо всі необхідні роз’яснення щодо подальших кроків ✅

Також звертаємо увагу, що відповідно до ст. 4 Закону України «Про організацію формування та обігу кредитних історій», банк не має правових підстав для внесення змін до вашої кредитної історії до моменту фактичного прощення (анулювання) залишку боргу, адже кредитна історія формується на основі повної та достовірної інформації.

Ще раз вибачаємося за затримку та дякуємо за ваше розуміння. Ми докладаємо всіх зусиль для якнайшвидшого врегулювання ситуації й одразу повідомимо вас про результати 💙

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

Sense Bank
Sense Bank
20 червня 2025, 21:20
Хочемо детальніше розібратися у ситуації, тож зараз напишу вам в особисті повідомлення для уточнення інформації 🤝

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️
2 вересня 2025, 18:48
С официальным письмом с банка, что пересмотрение договора расмотрять в августе месяце, уже сентябрь, переносят на ноябрь декабрь. Вы что там делаете вообще в своем банке?
2 вересня 2025, 19:44
И что ваш банк по прежнему кормит обещаниями. Сентябрь месяц договора никто не рассматривал
20 червня 2025, 21:21
С нетерпением жду вашего смс
24 червня 2025, 21:36
Ответ не удовлетворил особо. Потому что обещаний о рассмотрении договора наслушался уже в течение полугода. Проблема остается не решенной как я понимаю до августа месяца ?
16 серпня 2025, 12:59
Я уже год жду. Знал бы что так будет, не платил бы ничего, чтоб в суд бежали.
15 серпня 2025, 17:30
Кому-нибудь банк уже списал обещанную часть долга? Уже год жду. Ситуация странная тем, что если банку год не платить, то он уже в суд побежит
2 вересня 2025, 18:48
Кормят обещаниями только
2 вересня 2025, 19:51
Просто интересно если у банка идет смена внутренних процессов под структуру государственного банка, то закрываете деятельность банка в целом. А банк понял что л**анулся на этой акции и прекратил рассмотрение договоров только по этой акции

Курс валют в Сенс Банк

EUR 49 49.65
USD 42 42.5

Курс валют в Сенс Банк

EUR 49 49.65
USD 42 42.5
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Не соблюдение условий договора банком