Не користуйтесь цим банком

Maksimlion 16 червня 2025, 10:01
Вже другий раз попався на їх розвод. Дають карту хамелеон, відкривають кредитний ліміт — я ним користуюсь, вчасно кладу мінімальний платіж, сьогодні приходить повідомлення ваш кредитний ліміт закритий просто так без причини. Так, що не відкривайте в цьому банку ні яких кредитних карток, і це вже не перший раз таке, 3 роки назад була така ж історія, потім вони дзвонили казали, типу дайте шанс виправитись, я повірив, і тепер знову та ж, історія!!!
Сенс Банк
16 червня 2025, 11:18
Дякуємо вам, що поділились із нами вашим досвідом взаємодії з банком. Для нас це дуже важливо.

Справа у тому, що таких ситуаціях банк керується пунктом 4.3.15 Договору про банківське обслуговування фізичних осіб ( переглянути його ви можете за посиланням на нашому сайті https://sensebank.ua/tarifi-ta-umovi ). Відповідно до якого банк в односторонньому порядку приймає рішення про продовження кредитного ліміту. Якщо таке рішення приймається, то клієнту надходить смс про це.
За наявності заборгованості, потрібно погасити її в повному обсязі. Якщо ви не можете погасити всю суму одразу — сплачуйте щомісяця мінімальний платіж в подвійному розмірі.

З повагою, Андрій

16 червня 2025, 11:24
Тому, більше я вашим банком користуватися не буду , завтра забираю депозит, а ви і далі кидайте клієнтів
natashaGra
natashaGra
16 червня 2025, 12:19
Что-то раньше такое вытворял абанк, а теперь еще и сенс начал. Наверное в банке все очень плохо, если таким занимаются
16 червня 2025, 14:23
Это просто позор, какими банками не пользовался, такое позорище только здесь, у меня там был большой депозит, завтра его заберут перекину в нормальный банк

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк