Заднім числом нарахували «кредит»

andrik77782 16 травня 2025, 13:40
Кожні декілька років я перевіряю свою кредитну історію. Сьогодні перевіряю і бачу що в мене статус «Дефолт».
Виявляється цей банк нарахував мені якісь начебто кредит на 216 грн за 2018 рік!!! Типу він в мене не оплачений вже 2000 днів. А тип кредиту — борг за карткою.
Пару років тому назад ніяких записів від цього банку в моїй історії не було. Я їм взагалі уже багато років не користуюсь.

При цьому я ніяким чином про це не знаю і не здогадуюсь.
Спаплюжили мій кредитний рейтинг ні за шо. Якщо дійсно там була якась заборгованність по картці, то невже не можна було зателефонувати/написати і вирішити це питання.

Хочеться обзиватись не гарними словами, але не буду. Російські корні цього банку, мабуть, даються взнаки.
Сенс Банк
25 травня 2025, 17:48
Дякуємо, що поділились своїм досвідом з нами. Ми завжди цінуємо відкритий діалог з клієнтами, тому хочемо пояснити більш детальніше👌

Цей договір не є новим кредитом. Ця угода показує несанкціоновану/прострочену заборгованість по картці, яка була прострочена більше ніж 365 днів і в зв’язку з цим відображається на іншому розрахунковому рахунку. Відсотки на таку заборгованість не нараховуються.
Щоб ми могли більш детальніше вас зорієнтувати щодо деталей, будь ласка, напишіть нам у чат із застосунку банку https://hi.sensebank.com.ua/newchatsupport. Також ви можете зателефонувати нам за номером 0800502050 (безкоштовно).

Щодо коріння, про яке ви згадали, то його немає і ніколи не було. Наш банк завжди був і є українським, що працює для України 🙏

З повагою, Андрій 💙

natashaGra
natashaGra
18 травня 2025, 15:51
Странная история, наверное вам придётся советоваться с юристом и потом уже решать проблему с банком
SergeyNina
SergeyNina
19 травня 2025, 1:49
Очень странно. Более похоже на то,что кто-то допустил ошибку много лет назад, прошли годы, другой сотрудник ее «исправил» испортив кредитную историю вам начислив долг.
andrik77782
andrik77782
25 травня 2025, 18:11
Претензія не в тому, що нарахували «кредит» за якусь та заборгованість. Нехай навіть це помилка або ні. А в тому, що це зробили мовчки, ніяким чином мені не повідомивши. Мені тепер жодного кредита не видають. А щодо російських корней я знаю вашу офіційну позицію. Але ні каплі не вірю колишньому Альфа-банку. Російські бенефіціари до 2023 року були не змінні.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Заднім числом нарахували «кредит»