Не маю можливості проводити операції по рахунку через мобільний додаток

02.01.2025 відкрив банківський рахунок та кредитну картку. У березні оформив товар в оплату частинами. У квітні достроково вніс перший платіж, запланований на 02.05.2025. Все ніби працювало і було зрозуміло.

12.05.2025, зайшовши в мобільний застосунок, я помітив, що в мене немає ні банківської картки, ні рахунку, інформація про оплату частинами також відсутня. Звернувшись у службу підтримки банку, мені повідомили, що при відкритті мого рахунку у січні трапилася якась помилка, і я більше не можу користуватися послугами банку, поки не сплачу всю суму оплати частинами (по реквізитах). Після цього я маю подати запит у службу підтримки на закриття рахунку, і після цього відкрити новий рахунок.

Тепер перевірити стан рахунку, поточну заборгованість, перерозподілити надходження на рахунок тощо я можу виключно через гарячу лінію. Користуватися карткою і рахунком я більше не маю змоги, адже в додатку вказано, що діючого рахунку я не маю.

P. S. Відмінити послугу SMS-сповіщень, за яку стягують додаткові кошти, мені також не вдалося, оскільки для цього потрібно в застосунку зайти в налаштування карти, а її в мене немає, зате кошти будуть списуватися.
Сенс Банк
19 травня 2025, 16:51
Дякуємо, що поділилися ситуацією, погоджуюсь, вона є доволі неприємною та спричиняє незручності 😔

Річ у тому, що під час відкриття вашого рахунку державні реєстри тимчасово не працювали через масштабну кібератаку, що вплинуло на обробку обов’язкових даних. У результаті рахунок не зміг бути поставлений на облік у Державній податковій службі, а цей аспект є обов'язковим для осіб, які зареєстровані в податковій, як ФОП, навіть при відкритті рахунків фізичної особи, такі вимоги законодавства.

Саме тому наразі сервіс у мобільному застосунку для вас недоступний — рахунок є обмеженим через те, що не встав на облік, навіть попри те, що по ньому проводились операції. Ми розуміємо, наскільки це незручно, особливо якщо ви користувалися оплатою частинами та іншими сервісами😞

На жаль, єдиний варіант рішення — це повне погашення заборгованості за реквізитами рахунку, після чого необхідно звернутися з запитом до контакт-центру для закриття рахунку. Після його закриття можна буде оформити новий рахунок, який вже зможе коректно встати на облік в податковій та буде доступний для повноцінного користування в подальшому 🙌🏻

Що стосується SMS-інформування: поки рахунок не буде закрито, списання все одно відбувається, але його можна відключити, щоб уникнути плати. У даному випадку, коли це неможливо зробити у застосунку, відключити смс можна звернувшись до будь-якого відділення нашого банку, колеги зможуть вам допомогти 🤝

Якщо потрібна допомога на будь-якому з етапів — обов’язково звертайтесь, ми завжди поруч 💙

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

Три літри
Три літри
13 травня 2025, 9:11
Геніально!
SergeyNina
SergeyNina
14 травня 2025, 1:50
Если будет ремонт по гарантии или ещё хуже возврат по гарантии вообще будет непонятно что. У вас хоть чеки остались надеюсь.

Курс валют в Сенс Банк

EUR 48.2 49

Курс валют в Сенс Банк

EUR 48.2 49
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Не маю можливості проводити операції по рахунку через мобільний додаток