Самый худший банк в плане обслуживания
Курс валют в Сенс Банк
| EUR | 49 | 49.65 |
| USD | 42 | 42.5 |
требовать комиссию в размере 10% процентов за купюру, которую сама же день назад и выдала, не советую заказывать в этом банке валюту ибо дают такие купюры, что нигде не принимают, а назад чтобы сдать, берут уже комиссию и заявляют, что это не их купюра, а подменили!
Наші касири завжди ретельно перевіряють банкноти під час їх прийому для зарахування. Якщо одна чи декілька купюр мають ознаки зношення, пошкодження чи забруднення, включаючи видимі в ультрафіолетових променях, то такі кошти не можуть бути прийняті для подальшого зарахування на рахунок. Під час перевірки, наші касири керуються постановою НБУ №103 від 25.09.2018 року, де вказані критерії оцінки зношеності банкнот іноземної валюти. Враховуючи такі ретельні перевірки з боку наших співробітників, така купюра жодним чином не могла потрапити до нашого банку, через що і отримати таку в нашій касі також не можливо. Саме тому одну із наданих вами купюр і не було прийнято.
Стосовно комісії, про яку ви також згадали у вашому відгуку, то вона відсутня у нашому банку, адже Sense Bank не надає послугу з прийому коштів які не відповідають критеріям платіжності та зношеності. Через що наш співробітник і порекомендував вам звернутись до іншого банку, що надає таку послугу та може прийняти цю купюру.
Окремо хочеться повернутись до поведінки та слів співробітників відділення. Ми цілком та повністю не підтримуємо такі висловлювання про наших клієнтів, тому хочемо вас запевнити, що з ними вже було проведено роботу для уникнення подібних ситуації у майбутньому. Нам дуже прикро, що візит до нашого відділення залишив після себе такий слід. Зі свого боку приносимо вибачення за дії та слова працівників відділення. Сподіваємось, що подальша співпраця з банком буде проходити виключно у позитивному руслі.
З повагою, Андрій 💙