Професіоналізм і людяність на найвищому рівні - подяка Володимиру Фесько!
Курс валют в Сенс Банк
Від самого початку спілкування було зрозуміло, що він не просто виконує свою роботу за скриптом, а дійсно хоче допомогти клієнту. Він завжди тримав мене в курсі ситуації, діяв швидко й ефективно. Саме такі працівники формують довіру до банку!
Сподіваюся, що керівництво банку оцінить його старання належним чином, адже такі професіонали, як Володимир, заслуговують на кар'єрний ріст!
Ще раз дякую за допомогу і бажаю Володимиру успіхів у подальшій роботі!
Наш банк не стоїть осторонь і також надає пільги мобілізованим військовослужбовцям, а також тим, що підпадають під дію Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей». У нашому банку для оформлення пільг та сторнування нарахованих відсотків передбачено 30 днів на аналіз та перевірку наданих документів, після чого протягом 30 днів відбувається перерахунок та сторнування відсотків, проте у цій ситуації з радістю пішов назустріч, аби прискорити процедуру 😊
Я щиро радий, що зміг допомогти в ситуації, яка була для вас непростою. Особливо коли йдеться про захисників нашої країни – людей, перед якими хочеться вклонитися за їхню сміливість та силу. Ви заслуговуєте на справедливе ставлення, і я зробив усе можливе, щоб так і було 💙💛
Нехай у вашому житті буде більше спокійних і теплих днів, менше складних ситуацій, а якщо вони траплятимуться – хай поруч завжди будуть ті, хто допоможе!
Ваші слова стали для мене нагадуванням, що кожна справа має сенс, коли в її основі є людяність. І найкраща нагорода – не посади чи звання, а розуміння, що ти зміг зробити чиєсь життя трохи легшим.
Дякую вам ще раз! Бережіть себе, будь ласка🙌🏻
Ваш друг та помічник, Володимир 💎