ВХІД
Повернутися

Заблокували картку з моїми коштами у перший же день

Yana19966 24 березня 2025, 15:28
Субота 22.03.2025 Відкрила карту цього недобанку. Через пару годин перерахувала з іншої картки іншого банку кошти у розмірі 2000. Десь о 19:00 спробувала зайти у застосунок де мені повідомило що мій пристрій заблоковано, разблокуйте пристрій через відео чат. Ще через пару годин повідомлення вже було про те, що доступ до застосунку та використання карток заблоковано. Це у перший же день користування одразу після того як я поповнила цю картку. Було запропоновано розблокувати рахунок через відео чат. Але там мені повідомили що банк розірвав зі мною договір, а кошти свої я зможу забрати лише через 20−30 днів. Це ви так крадете кошти? Відкрий картку зарахуй на неї кошти і допобачення?
Сенс Банк
24 березня 2025, 18:10
Розуміємо ваше обурення та емоції через цю ситуацію. Ми цінуємо відкритий діалог із клієнтами, тому хочемо пояснити детальніше 🙌🏻

Банк діє відповідно до внутрішніх процедур ризик-менеджменту та чинного законодавства. Під час проведення аналізу можуть прийматися рішення про розірвання ділових відносин, якщо активність клієнта відповідає певним ризиковим критеріям. Це стандартна практика у банківській сфері.
На жаль, вам було присвоєно неприйнятно високий ризик, через що ваша картка обмежена і розблокування по ній недоступне 🚫. Доступне тільки закриття рахунку
Перелік можливих підстав та причин, за якими банк може розірвати ділові відносини, наведено у статті: https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/10173179569554

Щодо отримання ваших коштів, терміни 20−30 днів пов’язані з закриттям рахунку. Процедура закриття триває 30 днів, а отримати ваші кошти в касі банку ви можете вже починаючи з 20-го дня процесу закриття.
Банк в жодному випадку не займається крадіжкою ваших коштів, вони залишаються на вашому рахунку протягом всього процесу закриття, і ви вільно можете їх отримати 🤝
Якщо у вас залишилися додаткові питання щодо порядку отримання коштів, ви можете звернутися до служби підтримки — ми завжди готові надати необхідну інформацію 💙

З повагою
Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

24 березня 2025, 18:32
Вільно можу їх отримати але через 20 днів? Ви знущаетесь? Чому коли я проходила верифікацію через відео звʼязок ваш співробітник не казав що в мене якийсь там підвищений рівень та інше. Ви відкриваєте людям картки, чекаєте поки туди надійдуть кошти та блокуєте їх під приводом якогось там рівня? Коли в вас беруть кредит ваші кошти, ви вимагаєте сплачувати відсотки. Зараз мої кошти на ваших рахунках, ви мені відсоток заплатите за 20 днів? Якого біса я взагалі повинна чекати 20 днів свої кошти?
24 березня 2025, 21:34
Тут писали, что у банка проблемы и его если не найдут инвестора будут продавать. Так что и этот банк стал ещё непредсказумее
Я_ __
Я_ __
25 березня 2025, 8:56
Взагалі Європа хоче щоб Україна зменшила присутність як держава в своєму банківському секторі, тобто хочуть, щоб банки переважно були приватні, тому так чи інакше всі держ банки продадуть, але ще треба знайти покупців, ось в чому сіль)
25 березня 2025, 12:15
Тоесть средства можно забрать в кассе данного банка?
25 березня 2025, 19:42
Да можно, только сначала 20 дней банк ими попользуется.
26 березня 2025, 6:47
Отпишите потом как получилось ли вернуть
am1
am1
25 березня 2025, 21:28
Згідно з відповіддю представника банка це «стандартна банківська практика» відкривати рахунки клієнтам і через пару годин розривати відносини))). Та ще й сума в 2000 викликає подив.
26 березня 2025, 12:16
Формально они сделали план аж в 2х списках — типа открыли карту повысили типа количество карт, но потом типа нашли риск и сразу блокнули. Только вот вопрос кто после таких отзывов захочет с ними дело иметь? Тут бы департамента из нбу поинтересоваться , что это за схема такая?
27 березня 2025, 11:00
Схема в том что даже если деньги и вернут, то они их 30 раз прокрутят на свое усмотрение, кредиты и т. д. Во вторых при подаче заявки на открытие карты и предоставление всех доков система уже должна оценивать риски и либо открывать счет, либо давать отказ в связи с рисками. Но банк же у нас государственный, кто и что ему сделает? Свои своих не сдают. В ощаде сейчас тоже пошло такое самое, судя по отзывам, открывают карты через день/два блокируют их на основе рисков и т. д. Пахнет очень печальной историей. Кто-то решил очень много наворовать и свалить. А война все спишет. Смотрите господа управляющие, Янукович тоже думал что все так легко будет.
29 березня 2025, 16:24
Ви я бачу профі у прокрутці грошей,а підкажіть яким саме чином вони їх прокручують?
29 березня 2025, 10:26
Расписал у себя в блоге как составить иск на банк через эл суд:

Через суд банк: вернёт ваши деньги+ уплатит пеню сгидно закону 32 про платижни системы 0,1% за каждый день удержания+ моральну шкоду косарь напишите+ уплатит вместо вас судебный сбор.
Все те красивые супер словечки: рызык менеджемент, рызыковый клиент, скорингова рызык модель в суде все эти слова должны подкрепляться док-вами которые накопал на вас финмон, а для этого нужно проделать кучу работы, которую не делает ни один банк, то есть они должны накопать на вас что вы нарушаете закон или договор, пока я ещё ни один иск не увидел который бы подтверждал рызыковость если клиент не нарушил лимиты которые прописанные в ст 20 закону о легализ отмывании это 400 т в мес или за зарах, всё что до этого лимита банк обязан иметь док-ва что вы нарушаете закон и блокировка может быть сгидно ст 23 до 2х раб дней с передачей дела в НБУ где оно может удержать до 7ми раб дней, банк уже нарушил регламент, а значит суд 100% не будет на его стороне.
Так же если вы повелись на поводу у банка и написали заявление на разрыв договора то сроки возвращения уже идут сгидно договора, зря вы это сделали, если в договоре будет указано 30 дней значит вернут через 30 дней, написав такое заяв вы тем самым сами заявили что хотите разорвать договор, хотя в суде можно списание это на
29 березня 2025, 10:30
Списать это на давление от банка + блокировку счёта незаконное удержание до разрыва договора и потребовать через суд возобновить ваш банк аккаунт+ с уплатми всех пеней и моральных шкод для вас от банка.
29 березня 2025, 16:27
Смішно дуже, бо банку навіть не потрібно пояснювати причини щоб в односторонньому порядку розірвати договірні відносини та відмовити в обслуговуванні
Я б до вас за консультацією не звернулась, бо ви і пишете з помилками, що для юристів непритаманно

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Заблокували картку з моїми коштами у перший же день