ВХІД
Повернутися

Нарахований штраф

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Tanya39 11 березня 2025, 10:14
У моєї мами було відкрито судове провадження, стягнули кошти через виконавця судового, на момент війни кошти з пенсійного фонду стягувались. Сьогодні подзвонили з банку і сказали, що штраф нарахований за період війни, ТОБТО, коли з мами примусово стягувались в пенсійний фонд гроші, але звідти у зв’язку із війною кошти не перераховувались, на маму нарахували штраф!!! З неї ж примусово стягували кошти в Пенсійний фонд! Мама за цей штраф нічого не знала. Чому не написали раніше, що йдуть проценти??? І ще треба заплатити за три дні!!! Ви хто — шахраї… Будемо розбиратись і будемо подавати тепер на вас в суд!!!
Сенс Банк
13 березня 2025, 11:45
Розуміємо ваші емоції, але в такому випадку, дану інформацію необхідно перевірити, проаналізувати та виявити причини її виникнення, щоб оперативно її вирішити ⏱️

Оскільки ви є третьою особою, надати вам будь-яку фінансову інформацію, яка стосується вашої мами ми не можемо, оскільки вона захищена банківською таємницею 🔐

В даній ситуації, вашій мамі необхідно особисто звернутися на електронну адресу LegalSupport@sensebank.com.ua. Графік роботи колег: пн-пт з 9:00 до 18:00. Відповідь за запитом буде надана протягом 3-х робочих днів ✅
Це наш відділ, який займається усіма питаннями стосовно виконавчих проваджень, колеги зможуть перевірити інформацію та допомогти 🤝

Ми цілком розуміємо, вас, як людину, оскільки сплачувати кошти повторно, у разі, якщо до нас не було передано інформацію про те, що оплата вже була здійснена, не є справедливим. Але перш за все, всю ситуацію необхідно детально проаналізувати та перевірити. Нам першочергово важливо, щоб клієнти були задоволені співпрацею з нами і ми в жодному разі не залишимо цю ситуацію без уваги 🙌🏻

Дякуємо за розуміння та сподіваємося на швидке вирішення ситуації 💙

З повагою
Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️