Неправомерное списание комиссии

Проблема вирішена
IrinaSap 4 березня 2025, 10:30
Відділення за адресою: Київ, пр-т М. Бажана, 36-А
5 января снимала наличные (расчетный счет ФОП) через терминал, в тот же день со счета списали комиссию (по договору обслуживания 0,8 %). Все было Ок, однако через неделю, 11 января, эту самую комиссию списали второй раз. После обращения в отделение № 8 (Киев, проспект Бажана, 36) обещали разобраться. Однако время идет, ответа нет как возврата незаконно списанных средств нет
Сенс Банк
12 березня 2025, 21:54
Вітаю 👋🏻
Детально розглянули вашу ситуацію, і вже повертаюсь до вас з відповіддю ✅

Проаналізувавши історію операцій та списань за вашим рахунком, ми виявили, що описані списання це не подвійне списання однієї і тої самої комісії, а різні комісії за вашим рахунком ФОП. За операцію зняття готівки 04.01.2025 комісія була коректно списана 11.01.2025

Списання, що відбулось 05.01.2025 — це не комісія за операцію зняття готівки з рахунку, а списання частини комісії за обслуговування вашого рахунку.

Списання плати за обслуговування рахунку ФОП відбувається, коли по рахунку відбувається рух коштів. Наприклад, надійшло зарахування, і одразу ж буде списання комісії за обслуговування, але якщо коштів недостатньо, то заборгованість буде залишатися до моменту поповнення ⏳

Тож не хвилюйтеся, комісія за проведену операцію не задвоїлась, нічого зайвого ви не переплатили. Всі списання відбулись коректно, згідно з тарифами вашого рахунку. 🙌🏻

Ми завжди поруч та готові допомогти розібратися в будь-яких ситуаціях 🤝
Якщо будуть виникати якісь питання в подальшому — обов'язково звертайтеся до нашої служби підтримки. Колеги справжні професіонали своєї справи і залюбки нададуть детальні відповіді на ваш запит 🫶🏻

Тихого та мирного неба над головою, бережіть себе 💙
Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

Sense Bank
Sense Bank
4 березня 2025, 11:02
Розумію вас, дійсно, якщо одна і та сама комісія списалась двічі за одну операцію, це є незрозумілим та неприйнятним. Дане питання детально проаналізуємо, вже взяв його в роботу 🤝

Банківський лицар Кирило 🛡️
Qwerty1999
Qwerty1999
5 березня 2025, 17:57
«После обращения в отделение № 8 (Киев, проспект Бажана, 36) обещали разобраться.»

Для решения любого вопроса надо обращаться письменно,
а если всего-лишь поговорили с экономистом банка, то после
вашего ухода и с началом обслуживания следующего клиента
всё ваше обсуждение кануло в лету…

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк