Крадії та ***
- Ответ банка
- Sense Bank
- 21 лютого 2025, 13:26
Відпишусь вам в особисті, аби уточнити ваші дані та розібратись у питанні 💙
З повагою, Володимир 💎
З повагою, Володимир 💎
Людей не дуріть, для початку ! Приховані відсотки)) тобто я зараз сплачую ці відсотки і наступного місяці знову плачу відсотки?) тому що — «ми їх в додатку не показуємо», це прямі слова вашого оператора, і це ЗЛОЧИН !
Курс валют в Сенс Банк
Вмене була і є кредитна картка цього банку. В минулому місяці, я повністю її закрив (я так гадав). В їх додатку є «загальна заборгованість», є «кредитний ліміт» з всією сумою. Я вніс на карту повну суму до закриття і трохи більше, на всяк випадок. І що Ви гадаєте? Вони нарахували мені відсотки і сказали, що просто не показують в додатку їх))) А що саме цікаве, відсотки від якої суми вони рахували?)) Коли я вніс кошти і повністю закрив карту… Як Вам там парцюється?))
Раді, що ви з нами й використовуєте нашу кредитну картку для здійснення мрій та виконання ваших планів ✨
Цілком розуміємо, що фінансові питання завжди хочеться контролювати максимально точно, і часом можуть виникати нюанси, які здаються незрозумілими. Проте хочу детально пояснити, як працює система нарахування відсотків, щоб все було максимально зрозуміло😊
Відсотки за користування кредитними коштами нараховуються щодня на суму заборгованості, а вже списання цих нарахованих відсотків відбувається один раз, у вашу розрахункову дату. Тобто відсотки нараховуються за користування кредитними коштами у попередній період, і за цей факт користування — списуються, а не навпаки, спочатку відсотки за користування, а потім ви користуєтесь коштами, як за оплачену послугу.
Щодо понять «Загальна заборгованість», «Заборгованість» та «Кредитний ліміт» варто пояснити детальніше 🤔
1. «Загальна заборгованість» — це сума боргу станом на конкретну дату, без урахуванням нарахованих, але не списаних відсотків, комісій та інших платежів, що будуть списані у розрахункову дату.
2. «Заборгованість» — це сума, яку треба внести до розрахункової дати, аби надалі користуватись умовами пільгового періоду, щоб на покупки й надалі нараховувалась ставка в 0,01% річних, цю суму інколи називають заборгованістю пільгового періоду.
3. «Кредитний ліміт» — це розмір встановленої кредитної лінії, без врахування нарахованих й списаних відсотків, комісій та інших платежів, тому спиратись на цю суму при погашенні заборгованості не варто.
Справді прикро, що ці списання викликали у вас негативні емоції, але можу запевнити – жодних прихованих комісій або несподіваних списань не відбулось. У вашій ситуації були цілком коректні списані відсотки за факт користування кредитними коштами, жодних додаткових нарахувань не відбулось. Додатково надіслав усі деталі по списаннях вам в особисті 👌🏻
Ми щиро цінуємо кожного клієнта і прагнемо, щоб користування нашими послугами було комфортним, зрозумілим і максимально прозорим. Наша команда завжди відкрита до діалогу, готова роз’яснити всі моменти та допомогти знайти найкраще рішення для вас 💙
Ваш друг та помічник, Володимир 💎