Банк работает так,как он хочет.
Курс валют в Сенс Банк
Банк діє виключно в межах законодавства України, зокрема Закону «Про запобігання та протидію легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом», а також відповідно до внутрішніх процедур фінансового моніторингу. Якщо транзакції мають ознаки високого ризику, банк, відповідно до п. 4.3 ДБО, має право припинити ділові відносини з клієнтом.
Ваш випадок був повторно розглянутий у індивідуальному порядку, проте, на жаль, рішення про припинення співпраці залишилося без змін. Такі рішення приймаються з урахуванням висновків спеціалізованих підрозділів банку та відповідно до вимог регуляторів.
Ми розуміємо, що ситуація викликає у вас занепокоєння, особливо з огляду на розірвання ділових відносин без додаткових уточнень. Водночас, банк не завжди має можливість розкривати деталі таких рішень або коментувати їх публічно.
Додатково ви можете ознайомитися з умовами та причинами можливого припинення співпраці за посиланням 👉 https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/10173179569554.
Враховуючи прийняте рішення, рекомендуємо звернутися до відділення банку для закриття рахунків. Дякуємо за розуміння.
Банківський лицар Кирило 🛡️