Чергова брехня менеджеру банка

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Олег Без 17 січня 2025, 12:56
Відділення за адресою: Київ, вул. Бориспільська, 4
Хотів поповнити свій рахунок ФОП через термінал. Але, як і два тижня тому, у відділенні № 8 м. Київ (Бажана 36) термінал поломаний, не працює (скрагу вже писав два тут, відповідь була — питання вирішено). У відділенні на Бориспільскьой вулиці термінал також не працювал. Менеджер Анна (прізвище не запам ятав) люб язно запропонувала поповнити рахунок через касу, стверджуя, що ця операція БЕЗ КОМІСІЇ для ФОП. Я надав свій номер РНОКПП, вона перевірила, казала «Усьо Ок!» Але, як завжди, обдурила. За внесення готівкі списали комісію. Що це за рівень обслуговування??? Де набрали цих працівників?
Сенс Банк
3 березня 2025, 18:22
Добрий день!
Нам дуже шкода, що вам довелось мати такий досвід 😔 Ми розуміємо, наскільки важливо мати змогу швидко та безперешкодно поповнювати рахунок, тому інформацію щодо несправностей терміналів у відділеннях на Бажана та Бориспільській повторно перевірили та виправили проблеми в їх роботі🛠️
Щодо комісії за внесення готівки через касу – згідно з тарифами вашого рахунку, така операція дійсно передбачала комісію 0.2% min 50 грн. 📜 Нам дуже прикро, що сталося непорозуміння, внаслідок чого було списано комісію, і ми вже провели роботу з працівником. Додатково відправили вам подаруночок від банку як знак нашої вдячності за вашу довіру 🎁 Сподіваємось він вам сподобався 🙂

Також я дізнався, що під час вашого візиту у відділення виникли технічні складнощі з проведенням операцій, що було пов'язано з переведенням вас в інший портфель обслуговування. Радий повідомити, що це питання було оперативно вирішено, і на даний момент ви можете безперешкодно звертатися до відділень для подальшого проведення операцій 🏦

Дякуємо, що залишаєтесь з нами! Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і завжди будемо раді допомогти у разі виникнення додаткових запитань 😊

Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️

Sense Bank
Sense Bank
17 січня 2025, 14:24
Вітаю!

Мені дуже прикро чути, що у вас виникла така ситуація :(
Напишу до вас в особисті повідомлення, щоб уточнити деталі та розібратися детальніше

Валерія 🫧

Курс валют в Сенс Банк