Розривання договору без попередження та можливості пояснити операції

без оцінки
Володимир Басалига 4 січня 2025, 15:18
Вітаю! Банком користувався не активно, останнім часом використовувався для купівлі облігацій через Дію за кредитні кошти. Поповняв рахунок через IBAN із карти в якому отримую офіційну заробітню плату, в грудні використав сенс банк для купівлі usdt, на незначну суму, приблизно 10 000 грн, більше переказів не було раніше. В кінці грудня помітив, що заблокували вхід до додатку — звернувся до підтримки, і мене здивували розривом відносин. Просто поставили перед фактом, не запитали ніяких документів і пояснень. Оператор
повідомив, що в мене не затребують документів, а просто фінмоніторинг заблокував рахунок, і на цьому все. В чаті повідомили, що залишок коштів (приблизно 1 300 чи 1 800 грн) зможуть відправити тільки на рахунок іншого банку, в касі не має можливості зняти, із призначенням платежу повернення коштів в підозрі шахрайства, фінансування терирозму (щось в тому дусі, не дослівно). Відповідно інший банк- відлетить також.
Готовий був надати документи, про ЗП, використання кредитного ліміту для купівлі військових облігацій, — оператор не захотів, бо сам не знає причини.
Розчарований таким відношенням банку до клієнтів. В інших банках спочатку запитують підтвердження доходів та пояснення операції, дають попередження у перший раз, а тут зразу розрив ділових відносин. Хоча перед тим декілька разів пропонували відкрити кредитну карту, кредит готівкою, перевести кошти із овдп в депозит, а тут ні з того, ні всього розрив.
Сенс Банк
27 січня 2025, 12:41
Добрий день, пане Володимире 👋

Повністю розумію ваші емоції та обурення ситуацією, враховуючи нещодавній досвід 😢 Дійсно, банк може припинити ділові відносити з клієнтом керуючись пунктом 4.3 Договору про банківське обслуговування, ознайомитись з основними причинами можна у нашій статті за посиланням 👉 https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/10173179569554.

У вашому випадку, після додаткового розгляду питання, банком було прийнято рішення про продовження співпраці та знятті обмежень, що були накладені раніше. З 16.01.2025 було поновлено обслуговування і ви можете надалі користуватись продуктами та послугами нашого банку.

Приношу вибачення за тимчасові незручності та сподіваюсь на ваше розуміння. Впевнений, що подальша співпраця з нами залишить після себе лише приємні враження 😊

З повагою, Андрій 💙

Володимир Басалига
Володимир Басалига
4 січня 2025, 17:03
Проблема не вирішена, і оцінку ставив 2 зірочки, а не 4? Як так?
Sense Bank
Sense Bank
5 січня 2025, 9:16
Треба розбиратися в даній ситуації і дивитися можливі варіант для розблокування рахунків. Відпишусь вам в особисті повідомлення для уточнення деталей
*Ваш вартовий підтримки, Денис

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Розривання договору без попередження та можливості пояснити операції